Bellini con Pera e Rosmarino & Taleggio DOP

Het is algemeen bekend dat peer en Taleggio een gouden duo zijn, dat maakt dat de smaak van de Bellini met peer en rozemarijn erg goed samen gaan. Lekker verfrissend en zonder het gebruik van sterke drank, wat lager in het alcoholpercentage.

Geniet, maar drink met mate.

Bellini con Pera e Rosmarino & Taleggio DOP

Ingrediënten

  • 200 ml Zh. Lekker Puur Perensap
  • 1 fles Bolla Extra Dry Prosecco Valdobbiadene DOCG
  • 5 takjes rozemarijn
  • IJs
  • Overige: Champagneglazen

1. Verwarm de perensap met 1 takje rozemarijn en kook het zacht voor 5 minuutjes, laat het daarna goed afkoelen.
2. Verdeel het sap over de champagneglazen met een blokje ijs. Schenk hier bij de prosecco en garneer met een takje rozemarijn.

Liever alcoholvrij? Dat kan! Vervang de prosecco voor Vinada Crispy Chardonnay, een goud geel gekleurde alcoholvrije bubbel vervaardigd uit Chardonnay druiven. Verkrijgbaar bij jouw Zuivelhoeve winkel.