Cocktail Antipasti

4 15 minuten

Savory of sweet? Waarom zou je willen kiezen? Begin het Paasdiner met een heerlijke Cocktail Antipasti: een heerlijk voorgerecht die alle smaken zullen verrassen door de bijzondere samenstelling van ingrediënten. Ook fijn: dit recept is binnen een mum van tijd klaar te maken!

Cocktail Antipasti

Ingrediënten

  • 100 g Chèvre Brie met fenegriek
  • 60-80 g Gorgonzola Crème Truffel
  • 100 g Cinco Lanzas con vino Pedro Ximenez
  • 100 g Tapas amandelen met rozemarijn
  • 80 g Antipasto Italia
  • 4 Mini ijshoorntjes
  • 12 Blauwe bessen
  • 12 Frambozen
  • 12 Blauwe bessen
  • 8 Gedroogde abrikozen
  • 4 takjes rozemarijn
  • 4 cocktailglazen

1. Snijd de kazen in puntjes en vul de mini ijshoorntjes met de Gorgonzola Crème Truffel. Gebruik hiervoor eventueel een spuitzak om de kaas netjes in het hoorntje te krijgen.

2. Verdeel de tapasamandelen over de cocktailglazen en plaats de kaasjes in het cocktailglas. Rol roosjes van de gesneden Antipasto Italia en leg deze tussen de kaasjes in het glas.

3. Maak het borrelglaasje af met een takje rozemarijn en verdeel hierover het fruit.