4 x kaas als dessert

Cheesecake is de zoete variant, maar een uitgebreide kaasplank is een heerlijke desertoptie voor iemand met een hartige smaak.

4 x kaas als dessert

Begin voor een frisse start op de kaasplank met een stukje Robiola di Roccaverano. De minimaal 2 maand gerijpte kaas uit de regio Piëmonte, in Noord-Italië, is gemaakt van 100% biologische geitenmelk. Zacht, romig en een zeer toegankelijke smaak.

Vervolg met een stukje Oudwijker Fiore , een roodflora kaas naar traditioneel Taleggio recept, van Nederlandse koemelk. Mooi van buiten en spannend van binnen. Waar Italië en Nederland samensmelten, in een unieke boterige en aardse smaak.

Als derde op de kaasplank ligt de Schlossberger Alt. Traditionele rauwmelkse Zwitserse kaas, gerijpt in een grot naast de ruïne van kasteel Schlossberg in de Emmental vallei. Milde smaak, met gezoute, lichte tonen van boter en hazelnoot. Volgens ambachtelijke receptuur.

We sluiten de kaasplank af met een prachtige kaas van eigen bodem. De Lady’s Blue 4 is gemaakt van rauwe geitenmelk. Deze mooie blauwader is licht pikant en toch romig van smaak.