Filters tonen

Paasrecepten

6 resultaten

|
Sorteer op:

Paasrecepten

Bij Zuivelhoeve hebben we talloze recepten die je kan maken voor zowel paasontbijt, brunch of borrel. Wij doen extreem veel inspiratie op tijdens deze mooie dagen zodat we deze kunnen overbrengen aan jou! Door onze expertise zorgen wij ervoor dat jouw Pasen gegarandeerd een succes wordt. Maar wat eet je nou eigenlijk tijdens de paasdagen? Wat veel voor komt, is dat mensen lekker eieren en paasbrood op tafel zetten. Zo is het erg lekker als je onze Zuivelhoeve Subliem kaas laat smelten op je paasbrood.

Paasontbijt

het paasontbijt is samen met de brunch het meest populair tijdens Pasen. Daarom denken wij graag met je mee over paasrecepten voor het ontbijt. Allereerst, wij hebben een geweldig recept, die naast een heerlijke geur in je keuken ook erg lekker is voor je ontbijt: namelijk paasgranola. Dit is altijd goed én kan wel twee tot drie weken bewaard worden! Daarnaast kan je dit recept ook makkelijk variëren met andere noten die je nóg lekkerder vind.

Als tweede zet je binnen 25 minuten lekkere boer’n pancakes op tafel. De pannenkoekjes zijn luchtig, vol van smaak en perfect om te serveren met vers rood fruit en een lekkere dot Boer’n yoghurt. Dit is ook nog goed te variëren met ander fruit en we raden je ook zeker aan om dit te proberen. Naast deze twee lekkere recepten hebben we er nog veel meer online staan die niet alleen voor Pasen zijn.

Paasbrunch

Zoals al eerder benoemd is de paasbrunch ook erg populair. Tijdens deze brunch eten we wat uitgebreider. Zo koken we een lekker eitje, leggen wat chocola op tafel en een paasbrood. Wist je dat wij een magazine vol leuke ideeën voor Pasen hebben? Hierin staan allerlei prachtige recepten die je kan gebruiken! Bij ons vinden we het broodje ‘Lekker geitje’ erg goed. Omdat Pasen in het teken van voorjaar staat, vinden wij dat een verfrissende Chèvre Buche op een broodje niet kan missen! Laat je door ons inspireren om lekkere recepten op tafel te zetten.

Pasen met Zuivelhoeve

Bij Zuivelhoeve proberen we ieder jaar weer een succes te maken van jouw paasweekend. Daarom bieden wij een overvloed aan recepten en presenteren een schitterend magazine met inspiratie en informatie voor het voorjaar. Maar ook in onze winkels staan wij klaar om jou van persoonlijk advies te voorzien en zo samen er een smakelijk weekend van maken.