Filters tonen

Zuidvruchten

9 resultaten

|
Sorteer op:

Zuidvruchten

Deze vaak gedroogde vruchten worden geïmporteerd vanuit – hoe de naam al doet vermoeden – landen uit het zuiden. De landen rondom de Middellandse Zee, zoals Italië en Spanje, kunnen door hun zonovergoten klimaat de heerlijkste zuidvruchten maken. Vandaag de dag kunnen deze vruchten overal vandaan komen. De vitaminen zijn in vergelijking met verse vruchten een stuk minder, maar de mineralen en koolhydraten zijn nog zeker aanwezig.

Rozijnen en krenten

Eén van de bekendste zuidvruchten in Nederland zijn wel de rozijnen en krenten. Onze liefde voor deze producten gaat zo ver dat we ze overal in zien terugkomen, zoals in rozijnenbrood. Los zijn deze natuurlijk ook erg lekker & verantwoord. Als een gezonde snack is dit een perfect tussendoortje. Ook lekker is het toevoegen van de rozijnen in de yoghurt en kwark. Met onze muesli met noten & rozijnen heb je meteen de perfecte basis voor de dag. Tevens geven rozijnen in combinatie met appel, noten & kaneel geeft dit ook een heerlijke appeltaart-vibe. Yum!

Dadels

Dit zoete tropische product zijn een bron van vitamine A & B, maar ook rijk aan ijzer en magnesium. Vaak wordt dit product gebruikt in combinatie met iets zouts. Een dadel met roomkaas is bijvoorbeeld een heerlijke borrelsnack. Ook kun je een dadel in bacon wikkelen voor de perfecte zoet/zout-ervaring.

Met noten

Vaak mixen wij deze vruchten met onze versgebranden noten. De boerenmix biedt bijvoorbeeld pinda’s en verschillende rozijnen. Zo heb je een beetje zoet én een beetje zout. Deze melanges kun je vinden bij onze notenmixen.

Vijgen

Naast lekker zijn deze producten ook nog eens gezond. Wat wil je nog meer? Vijgen zitten namelijk bomvol met vezels. Resultaat: langdurige energie door een bloedsuikerspiegel die niet snel zakt. Hierdoor is het ook een ideale sport na het sporten!

Los of tuttifrutti

Natuurlijk hebben we ook kokosblokjes, pruimen, gezwavelde abrikozen en meer. Deze kun je los bij ons kopen, maar komen ook samen in een heerlijke tuttifrutti.