Filters tonen

Losse noten

16 resultaten

|
Sorteer op:

Vers gebrande noten

Bij de Zuivelhoeve winkels worden de rauwe noten dagelijks vers gebrand. Dit geeft naast de overheerlijke geur, ook de lekkerste smaak en dat maakt onze noten zo onderscheidend. Door het zelf branden van deze noten, in de olie van de noot zelf, blijven de voedingsstoffen beter in de noot bewaard en komt de smaak beter tot zijn recht. Naast de pure smaak van onze vers gebrande noten, bieden wij ook gekruide noten aan van verschillende kruiden en specerijen.

Gezonde noten

Noten bevatten veel voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Noten zijn rijk aan gezonde en onverzadigde vetten. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat mensen die regelmatig noten eten gezonder zijn dan de mensen die geen noten eten. De gezonde vetten in de noten, prikkelen je lichaam onder andere om lichaamsvet te verbranden.

Noten bestellen

Onze hazelnoten zijn te bestellen op onze webshop. Je selecteert de kleur en kunt daarna het gewenste gewicht aan geven. De bestelling kun je ophalen in de winkel of thuis laten bezorgen. De noten worden ook in een aantal van onze cadeaupakketten verkocht, extra leuk om te geven in combinatie met onze kaas en onze andere specialiteiten.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Benieuwd naar ons assortiment? Neem een kijkje op onze webshop of laat je adviseren bij jouw lokale Zuivelhoeve winkel! Zoek op jouw postcode voor de dichtstbijzijnde winkel.