La tur

5.99 incl. BTW

Let op! Dit product is alleen af te halen in de winkel.

  • Verzending vanuit lokale winkel
  • Levertijd: 2-3 werkdagen
Zakelijk of grote hoeveelheden?
Toevoegen aan offerte

La tur is een bijzonder kaasje, gemaakt van een mengeling van de melk van geiten, schapen en koeien. La tur is romig en mild van smaak, lekker in combinatie met een vers stokbroodje of een plakje prosciutto.

  • Bereidingswijze Gepasteuriseerd
  • Herkomst Italië
  • Familie Geit, Koe, Schaap

La tur is een bijzonder kaasje, afkomstig uit Italië. Dit kaasje is zo bijzonder omdat het wordt gemaakt van een mix van de melk van schapen, koeien en geiten. De melk wordt gepasteuriseerd en gemengd, daarna rijpt het kaasje minstens 10 dagen. Dit zorgt voor een heerlijke romige, milde smaak. La tur is erg lekker in combinatie met een vers stokbroodje of in combinatie met een plakje prosciutto.

Gewicht buitenlandse kaas

150 gram, 250 gram, 350 gram, 450 gram, 500 gram

Eetbare korst

Ja

Herkomst

Italië

Melksoort

Geit, Koe, Schaap

Biologisch

Nee

Vegetarisch

Nee

Glutenvrij

Ja

Lactosevrij

Nee

Vetgehalte

50+

Melkbereiding

Gepasteuriseerd

Smaaksterkte

Mild

Allergenen

Koeienmelk, geitenmelk, schapenmelk

Bewaarvoorschrift

Droog en gekoeld bewaren (7 graden celsius)

Bereidingswijze

Gepasteuriseerd

Familie

Geit, Koe, Schaap

Benieuwd naar ons gehele buitenlandse kaas assortiment?

Klik hier

Kaasplank inspiratie

Jan Jaap Overeem van Zuivelhoeve Barneveld presenteert een plank met vijf bijzondere kazen. Heerlijk als nagerecht of voor bij de borrel.

Lees verder
Nieuwsbrief