Filters tonen

Brievenbus cadeau kerst

4 resultaten

|
Sorteer op:

Brievenbuscadeau kerst

Een brievenbuspakketje valt letterlijk met de deur in huis, waardoor de verrassing extra groot is. Dankzij de verfijnde samenstelling van bestsellers biedt het pakket verrassend veel lekkers voor een gezellige borrelavond tijdens de feestdagen. Ontdek bij Zuivelhoeve de diverse brievenbuscadeaus speciaal voor kerst. Bekijk snel ons assortiment!

Wat is een brievenbuscadeau?

Een brievenbuscadeau is een compact pakketje dat door de brievenbus past en jezelf of jouw ontvanger direct verrast. De brievenbuscadeautjes van Zuivelhoeve bevatten lekkere elementen voor een gezellig borrelavondje in huis. Perfect voor een feestelijke gelegenheid zoals kerst.

Brievenbuspakket cadeau doen

Waarom zou je juist met kerst een brievenbuspakket aan iemand cadeau doen? De compacte en complete samenstelling maakt het een perfect geschenk. Geen gedoe met afmetingen of tijdstippen voor ontvangst; het pakket past door de brievenbus en zorgt voor direct plezier. Verwen je vrienden of familie met een smaakvolle verrassing en ontdek de voordelen van een brievenbuscadeau tijdens de feestdagen.

En ook voor zakelijke relaties is het schenken van een kerst brievenbuscadeau een erg persoonlijke en smaakvolle manier om je waardering te tonen. Met ons uitgebreide assortiment vind je ongetwijfeld het perfecte geschenk om de feestdagen extra bijzonder te maken voor zowel vrienden als zakenpartners.

Ons assortiment brievenbuspakketjes kerst

Deze kerst een brievenbuscadeau naar iemand sturen? Wij hebben verschillende opties. Van echte borrelpakketjes met worst en kaas tot pakketjes met zoete lekkernijen. Hieronder lees je wat je kunt verwachten in onze brievenbuspakketjes. Eigen wensen of suggesties? Neem dan contact op met een winkelier uit de buurt.

Hollands brievenbuscadeau

Ontdek alle lekkernijen van eigen bodem! Het Hollandse pakketje bevat Hollandse oude kaas, kruidenkaas van de boerderij, gezouten pinda’s, huisgedroogde worst en de ‘Beste drop ooit’.

Borrel brievenbuspakket

Met het borrel brievenbuspakket haal je de perfecte combinatie van zoete en hartige hapjes in huis. Denk aan Olde Zuivelhoeve, Cuore di Mandorla, fuet met peper, groene olijven, maxi mix en vijgenbrood met amandel.

Zoet brievenbuspakket

Geniet van de lekkerste zoete delicatessen met het zoete brievenbuspakket. Dit pakket bevat Vlaskaas ietszoet, chocolade pinda’s gemengd, Cuore di Mandorla, Noga Torrone reep en suikerpinda’s.

Boerderij brievenbuscadeau

Maak kennis met landelijke producten die elkaars smaak versterken. Precies zoals de natuur dat bedoeld heeft. Het pakket bevat boerderijkaas pikant, boerderijkaas met kruiden, huisgedroogde worst, chocolade rozijnen melk en boer’n mix pinda’s.

Kerst brievenbuspakket

Wil je helemaal in de kerstsferen blijven? Kies dan voor ons speciale kerst brievenbuspakket. Dit cadeaupakket bevat kruidenkaas van de boerderij, fuet, groene olijven, vijgenbrood met amandel, maxi mix en Cuore di Mandorla.

Brievenbuscadeau kerst bestellen

Maak van de kerst een smaakvolle ervaring voor je vrienden, familie of zakelijke relaties. Bestel nu een brievenbuscadeau kerst van Zuivelhoeve! Bij een bestelling van € 35,- of meer is de verzending gratis. Verras jouw dierbaren of zakelijke partners met een smaakvol cadeau deze kerst. Of geniet natuurlijk zelf van een overheerlijk brievenbuspakketje.