Filters tonen

Kaaswinkel Amsterdam

64 resultaten

|
Sorteer op:

Kaaswinkel Amsterdam

Een kaaswinkel in Amsterdam: een typischer Nederlands plaatje kun je je bijna niet voorstellen. Met vier kaaswinkels in de hoofdstad – Maasstraat, Buitenveldert, Elandsgracht en Utrechtsestraat – is er altijd een Zuivelhoeve winkel bij jou te vinden. Elke winkel heeft een eigen assortiment aan kazen wat elke winkel een uniek karakter geeft.

Kaasspeciaalzaak Amsterdam

Als je bij ons binnenkomt, merk je gelijk de ambacht in onze kaasspeciaalzaak. Bij de Zuivelhoeve dragen we allerlei soorten kazen: van Hollands tot buitenlands en van zachte, milde kaasjes tot pittige kazen. Zo bieden wij namelijk ook kazen uit de streek aan. Naast het internationaal geroemde “Old Amsterdam” zijn er namelijk nog veel meer kazen te vinden in de streek. Ook brengen wij de crème de la crème uit andere delen van de wereld graag naar je toe.

Hollandse kazen

De blikvanger bij ons zijn onze Hollandse kazen. Deze hebben we in een uitgebreide range Jong, Jong Belegen, Belegen, Extra Belegen, Oud & Overjarig, van hoge kwaliteit zoals je in een speciaalzaak mag verwachten. Daarnaast vind je ook puur-natuur boerenkazen of juist lekkere kruidenkaasjes. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Wij snijden graag een plakje voor u af.

Buitenlandse kazen

Daarnaast bieden wij ook de lekkerste kazen aan uit alle windstreken van de wereld. Onze buitenlandse kazen zijn geselecteerd op kwaliteit & smaak. Hierdoor kun jij het beste assortiment kaas van de wereld in jouw eigen Amsterdam vinden. Naast klassieke Franse kazen, zoals de Roquefort of Camembert, hebben wij ook unieke kazen in ons schap liggen.

Kaasplank Amsterdam

Een kaasplank is de perfecte manier om een stukje van alle ambacht te kunnen proeven. Voor de perfecte kaasplank is er een bepaalde regel. Zo moet er tenminste 1 kaas uit alle categorieën klaarliggen: namelijk een geiten- of schapenkaas, wittekorstkaas, (half)harde kaas, een rodekorstkaas en een blauwaderkaas. Door deze samenstelling is er van elk specialisme iets te proeven. Natuurlijk is dit geen vaste wetenschap en kan jouw kaasplank er geheel anders uitzien. Mocht dat zo zijn, dan helpen wij je natuurlijk ook graag mee bij het samenstellen. Serveer met bijpassende kaasbegeleiders en jouw kaasplateau is klaar! Lekker voor bij de borrel of als dessert.

Kaas bij Zuivelhoeve

De Zuivelhoeve is een echt familiebedrijf van Twentse komaf dat al meer dan 40 jaar zuivelproducten maakt en verkoopt op ambachtelijke wijze. Diane en Gerjhan Roerink begonnen in 1981 met een winkel op de boerderij waar producten van melk van eigen koeien verkocht werden. De filosofie van toen is de basis van nu; de lekkerste producten direct van de bron. Want als je weet wat je eet, proef je meer!