Filters tonen

Kaaspakket

15 resultaten

|
Sorteer op:

Bij Zuivelhoeve zijn we echte kaasspecialisten, daarom koop je bij ons alleen de allerlekkerste kazen van de beste kwaliteit. Wil je een kaaspakket met Hollandse kazen, een kaaspakket met bijzondere buitenlandse kazen of een mooie combinatie van beiden? Alles is mogelijk! Wij helpen je graag om het perfecte kaaspakket samen te stellen. Als je weet wat je eet, proef je meer!

Kaaspakket cadeau

Bij Zuivelhoeve hebben we de lekkerste kaaspakketten. Een leuk en origineel cadeau voor de echte kaasliefhebber. Of je nu een groot pakket of een kleinigheidje zoekt, wij hebben in onze webshop een ruim aanbod aan kaas- en cadeaupakketten. Wij pakken het kaaspakket graag feestelijk voor je in. Bestel je een pakket met Hollandse kazen? Dan kunnen we de kazen voor je vacumeren, daardoor blijven ze extra lang lekker.

Kaaspakket bestellen

Bestel je kaaspakket gemakkelijk via onze webshop of in één van onze Zuivelhoeve winkels.
Zoek je een kleinigheidje? Kijk dan eens bij onze brievenbus cadeau pakketten! Deze leuke pakketjes worden via de brievenbuspost verstuurd, daardoor zijn de verzendkosten lager en hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Weet je niet helemaal wat een geschikte kaas is voor de ontvanger? Wil je toch liever wat meer advies? Vraag het gerust in één van onze Zuivelhoeve winkels. Onze ondernemers helpen je graag! Kijk op onze website voor de dichtstbijzijnde winkel.