Kaas & Wijn Proeverij

Een heerlijke borrelplank gevuld met de lekkerste kazen is natuurlijk al een feestje op zich, maar dit alles gecombineerd met een goed en bijpassend glas wijn maakt de feestavond helemaal compleet. Toch is het soms nog best wel lastig om tussen al die opties de juiste wijn bij de kaas te vinden. Om je een handje op weg te helpen heeft onze wijnspecialist Daan de lekkerste kaas- en wijncombinaties voor je bedacht. Zo kun je nu zelf een eigen kaas- en wijnproeverij organiseren voor jouw familie of vrienden.

Daan geeft je in de video uitleg over deze mooie combinaties. Een bezoekje brengen aan een van onze winkels is het enige dat jij nog hoeft te doen, voordat jij klaar bent voor een smaakvolle kerstavond vol met gezelligheid en genot.

 

 

Bedankt voor het meegaan op deze wijn-en kaastrip. Als je geen genoeg kan krijgen van onze wijnen en kazen vind je onderaan de pagina alle producten uit deze proeverij. Benieuwd naar meer overheerlijke producten? Bekijk dan ons ruime online assortiment of bezoek een van onze winkels.

Heb je genoten van de proeverij? Deel je ervaring op Instagram met #wijnkaasproeverij en tag @zuivelhoeve_winkels.