Filters tonen

Truffelkaas

6 resultaten

|
Sorteer op:

Truffelkaas is een minder bekende kaassoort, maar daarom niet minder geliefd! Truffelkaas is een echte specialiteit. De smaak van deze kaas is bijzonder en uitgesproken door de toevoeging van echte truffel.

De truffel

De truffel is een heerlijke delicatesse, voornamelijk afkomstig uit Italië en Frankrijk. De truffel behoort tot de paddenstoelen en groeit onder de grond, aan de wortels van verschillende boomsoorten. Er bestaan verschillende soorten truffels, zoals de wintertruffel, de zomertruffel en de zwarte en witte truffel. De zwarte truffel is de meest bekende en meest gebruikte soort. Het vinden van een goede truffel is een lastig en tijdrovend klusje, wat de truffel een kostbare delicatesse maakt. De truffeljagers gaan samen met hun truffelhonden op zoek naar de beste en meest smaakvolle truffels. Deze truffels worden verwerkt in diverse gerechten, zoals pasta’s en risotto, maar ook in kaas.

Boeren truffelkaas

Onze truffelkaas is een heerlijke boerenkaas. Boerenkaas wordt gemaakt van verse, rauwe melk, dat zorgt voor de volle en rijke smaak van de kaas. Door de toevoeging van echte truffel is de smaak van deze kaas bijzonder en uitgesproken. Boeren truffelkaas is een veelzijdig product, ook erg geschikt voor het gebruik in diverse gerechten. Voeg eens wat geraspte truffelkaas toe aan je aardappelgratin, gebruik de truffelkaas in een kaasfondue of maak er een heerlijke pasta mee.

Truffelkaas kopen

Bij Zuivelhoeve zijn wij echte kaasspecialisten. Daarom vind je bij ons ook de minder bekende kaassoorten, zoals deze overheerlijke truffelkaas. Verras je visite met deze bijzondere kaas of geniet zelf van een heerlijke stuk truffelkaas. Breng een bezoekje aan één van onze winkels of bestel eenvoudig via onze webshop!

Jouw lokale Zuivelhoeve

Benieuwd naar ons assortiment in bijzondere kazen? Neem een kijkje op onze webshop of laat je verrassen bij jouw lokale Zuivelhoeve winkel. Kijk op onze website voor jouw dichtstbijzijnde Zuivelhoeve.