Filters tonen

Belegen kaas

5 resultaten

|
Sorteer op:

Belegen kaas heeft een heerlijke volle en romige smaak. Het heeft een goede en smaakvolle balans tussen het zachte van jongere kaas en het pittige van oude kaas. Het heeft een rijpingsproces van ongeveer 18 weken. De smaak is daardoor niet zo sterk als die van oude kaas, maar wel sterker dan de smaak van jonge en jong belegen kaas. Het bevat onder andere vitamine A, B en D. Onze belegen kaas is vrij van gluten en is lactosevrij.

Belegen kaas kopen

Wij hebben een divers Belegen kaas assortiment, zodat er voor iedereen wat tussen zit. Naast Goudse en Noord-Hollandse belegen kaas hebben wij ook verschillende belegen kaas van de boerderij in ons assortiment. Boerenkaas is nog niet bij iedereen bekend, wij vinden dat zonde want de ambacht is goed te proeven. Wij hebben onze boeren met zorg geselecteerd en bieden met gepaste trots onze boerenkaas aan. Een belegen boerenkaas heeft een smeuïge en pittige smaak.

Ook hebben wij een belegen light (35+) kaas in ons assortiment, deze kaas is vol van smaak en gemaakt van halfvolle melk. Hierdoor bevat de kaas van nature 40% minder vet dan een volvette 48+ kaas. Super lekker en verantwoord.

Waar kun je belegen kaas voor gebruiken?

Belegen kaas is altijd lekker voor op de boterham of cracker. Je kunt het ook ideaal gebruiken in gerechten of ovenschotels. De belegen kaas tijdens de borrel in blokjes gesneden, daar maak je je gasten blij mee. Je kunt dat bijvoorbeeld ook kiezen voor de belegen kaas met kruiden.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Kom je liever eerst de belegen kaas te proeven in één van onze Zuivelhoeve winkels? Onze ondernemers helpen je heel graag met het geven van advies. Kijk op zuivelhoeve.nl voor jouw dichtstbijzijnde Zuivelhoeve.