Filters tonen

Fenegriek kaas

Enig resultaat

|
Sorteer op:

Wij van Zuivelhoeve vinden kaas een prachtig en uniek product. Niet alleen omdat er een grote verscheidenheid aan kazen bestaat, maar ook omdat er zo veel verschillen in kaascultuur en eetmomenten zijn. Zo ook voor onze heerlijke fenegriek kaas. Onze fenegriek kaas is een heerlijke boerderijkaas, gemaakt met rauwe melk. Dat zorgt voor een heerlijke, volle smaak. Lekker op brood of een cracker, maar ook erg geschikt voor op een kaasplank.

Fenegriek smaak

Fenegriek kaas heeft een rijke, nootachtige smaak. Fenegriek is een specerij afkomstig uit Zuid-Europa en Azië. Zowel de zaden als de bladeren van fenegriek worden gebruikt in de keuken. Fenegriek heeft een kruidige, bittere smaak en kent vele gezondheidsvoordelen. Zo is het rijk aan koper en ijzer, kan het de immuniteit verbeteren en zorgt het voor een goede spijsvertering.

Fenegriek kaas kopen

Wil je heerlijke fenegriek kaas kopen? Bij Zuivelhoeve vind je een ruim kaasassortiment. Naast de fenegriek kaas hebben wij nog diverse andere kruidenkazen, zoals komijnekaas, truffelkaas, pestokaas en contandino.

Jouw lokale Zuivelhoeve

Benieuwd naar ons assortiment? Onze ondernemers helpen je graag. Met 70 winkels is er altijd een winkel bij jou in de buurt. Kijk voor de dichtstbijzijnde Zuivelhoeve winkel op deze pagina.