Kaas Paas Plate
Met deze kaas paas plate serveer je de favoriete kazen uit ons assortiment. Wist je dat een deze plate heel goed samen gaat met ’n kopje thee of chocolade? Nieuwsgierig? Als liefhebber van chocolade en kaas, is dit zeker het proberen waard!
Ingrediënten
- Roombrie
- Geitenkaas Fenegriek
- Bowland
- Époisses
- Saint Agur
- Kaasdip
- Roombrie
Een allemansvriend, lekker romige smaak en een mooie starter op de kaas plate. - Geitenkaas Fenegriek
Licht belegen geitenkaas met een zachtzoete notensmaak door de toevoeging van Zuid-Europese fenegriek. - Bowland
Gemaakt van onder andere krenten, gedroogde appeltjes en kaneel.
Mooie zoete variatie op een kaas plate. - Époisses
De kaas wordt tijdens de rijping gewassen in Marc de Bourgogne. Hierdoor ontstaat een volle smaak met een pikant aroma. Lekker als lepelkaasje. - Saint Agur
Een mooie blauwader met een romig karakter. Doordat de kaas gemaakt is van koemelk geeft dit een milde smaak.