DUURZAAMHEID & GROENE AMBITIES

Op z'n zuiverst

Goed voor natuur

Op gebied van milieu een steentje wordt bijgedragen aan een duurzame maatschappij.

Goed voor dier

Wij produceren onze zuivel met respect voor de koeien, de boeren én het het milieu.

Goed voor mens

Persoonlijke aandacht en het bieden van doorgroeimogelijkheden voor onze werknemers is bij ons topprioriteit.

met aandacht voor de keten

Als familiebedrijf staan we middenin de samenleving en voelen wij ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen, nu en in de toekomst. We werken daarom altijd aan duurzame oplossingen. Ons doel is om de wereld beter achter te laten. Hiervoor is een groene keuze in elke stap van de keten cruciaal: van grond tot mond. Of het nu gaat om een beter dierenwelzijn, het tegengaan van voedselverspilling, een energiezuinige keten of door klanten te helpen om bewuster te eten.

Natuur

De natuur willen wij zo goed mogelijk helpen. Daarom werken wij met korte ketens en halen wij onze producten dicht van de bron om emissies en vervuiling te voorkomen. Hoe minder schakels, hoe minder verspilling en hoe verser de producten!

Dieren

Wij produceren onze zuivel met respect voor de koeien, de boeren én het het milieu. Daarom gebruiken we alleen weidemelk voor onze producten. Dat is melk van koeien die tenminste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag buiten zijn. En dat proef je!

bedrijfsvoering

Onze werkplek is gebouwd onder het hoogst haalbare duurzaamheidskeurmerk “BREEAM excellent”. Daarnaast zijn wij met 2700 zonnepanelen goed op weg om energieneutraal te worden en maken wij gebruik van onze eigen bio-retentievijver.

winkel

Van een puntje kaas tot een zakje nootjes: elk product kan op maat worden gesneden of gemaakt. Hierdoor verpakken wij

alleen wat echt verkocht wordt. Ook maken we gebruik van herbruikbare verpakkingen.

tegengaan verspilling

Door samenwerkingen met lokale en landelijke partners zoals Too Good To Go’s en de voedselbank proberen we voedselverspilling tegen te gaan. Bovendien gebruiken wij onze restproducten om een nieuw hoogwaardig product te maken. Zo wordt restkaas getransformeerd tot heerlijke kaasdip.

blije klanten

De klant staat bij ons centraal. Elke dag proberen we de verwachtingen van de klant te overtreffen. Wij helpen klanten

graag om gezonder te eten en leven door gezonde en lekkere voeding betaalbaar en bereikbaar te maken.