Filters tonen

Perensap

2 resultaten

|
Sorteer op:

Perensap

Appels zijn niet met peren te vergelijken doordat de smaak onwijs van elkaar verschilt en mede daarom heeft de Zuivelhoeve ook een plekje voor perensap ingeruimd in de stellages. Perensap is rijk aan smaak en ook nog eens goed voor hart en bloedvaten. Perensap bevat vezels die cholesterol aanzienlijk doet verlagen en daarnaast heeft het sap een positieve uitwerking op de bloeddruk.

Het perensap dat we bij de Zuivelhoeve verkopen, is afkomstig van Lekker Puur. Lekker Puur is een merk van de Vink Fruitboerderij, dat niet alleen excelleert in het maken van sappen, maar ook in de productie van saus en jam. Lees hier meer over het perensap!

De peer: gezond voor iedereen

De peer is een gezonde vrucht die tal van voordelen biedt voor de mens. Peren dragen bij aan een sterke afweer tegen ziekten, doordat ze rijk zijn aan vitamine C en koper. De grote hoeveelheid foliumzuur in de peer heeft een positief effect op vrouwen die zwanger zijn of willen worden. De kans op complicaties bij de baby neemt daar sterk mee af.

De peer is ook gezond vanwege pectine, een speciaal soort vezel dat bevorderlijk is voor een gezonde spijsvertering. Constipatie (een trage stoelgang) wordt daarmee aanzienlijk verminderd.

En zelfs nadat je een avondje te diep in het glaasje gekeken hebt, komen peren goed van pas. De natuurlijke suikers in peren helpen het lichaam alcohol af te breken.

Hoe smaakt perensap?

Perensap heeft een subtiele, maar heerlijke smaak die echt naar rijpe peren smaakt. Het perensap is niet overdreven zoet, maar eerder verfrissend en lichtzoet, waardoor je er niet snel genoeg van hebt. Perensap is als een verse peer, die je in vloeibare vorm ervaart. En dat zonder toegevoegde kunstmatige smaken. Lekker puur dus!

Perensap kopen?

Bij de Zuivelhoeve is het kopen van perensap een fluitje van een cent. Met de optie om binnen 2 tot 3 werkdagen te leveren, geniet je snel van dit type diksap in zowel de handige 0,2 liter flessen (Perensap Klein) als de ruimere 1 liter flessen (Perensap Groot). Naast dit verfrissende perensap biedt de Zuivelhoeve een uitgebreid assortiment aan andere heerlijke sappen, zoals appelsap en sinaasappelsap, die net zo puur en smaakvol zijn.

Met meer dan 80 winkels verspreid over het land is er altijd een Zuivelhoeve bij jou in de buurt, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot deze verrukkelijke sappen. Geniet van de natuurlijke smaak van perensap en andere verfrissende drankjes bij de Zuivelhoeve, jouw plek voor kwaliteit en diversiteit in sapvariaties.