Filters tonen

Appelsap

2 resultaten

|
Sorteer op:

Onze appelsap

Wij hebben appelsap van Lekker Puur. Dat houdt in dat onze appelsap 100% appel is, waar geen suikers aan toegevoegd zijn. Onze appelsap is gemaakt van handgeplukte appels uit een Nederlandse boomgaard. Zo is hij heerlijk fris en gezond om te drinken. Bij ons kan je de flessen appelsap in klein en groot formaat halen. Zo is een klein flesje appelsap 0,2 liter en een grote fles appelsap 1 liter. Met deze appelsap start jij goed met de dag, omdat het bomvol vitaminen zit!

Pure appelsap

In veel soorten appelsap zitten allemaal toegevoegde suikers. Dit maakt de appelsap ongezond. Daarom hebben wij pure appelsap en dat verschil proef je! De smaak van pure appelsap is erg ambachtelijk en op een professionele manier gemaakt. Hoe dichter we bij de bron blijven, hoe beter de smaak is. Onze sappen zijn verpakt in klassieke glazen flessen. Dit is goed voor jou én voor je omgeving. De appelsap komt bij Vink Fruitboerderij vandaan, dat ligt in Kraggenburg. Wist je dat je onze appelsap ook kan gebruiken voor de kaasfondue? Je kan dan appelsap gebruiken in plaats van wijn.

Gezonde appelsap

Wist je dat onze appelsap erg gezond is? Dit komt omdat onze appelsap troebel is. Deze appelsap heeft namelijk nog de meeste vezels en gezonde voedingsstoffen. Nu vraag je je waarschijnlijk af waarom de kleur troebel is. Dit komt doordat het vruchtvlees niet wordt gefilterd zoals bij heldere appelsap. Appelsap is ook erg goed voor de bloeddruk omdat het kalium bevat. Dit mineraal zorgt voor de regulatie van je bloeddruk.

Hollandse bodem

Bij Vink Fruitboerderij zien we dat hun appels met liefde worden geteeld. Zo vinden wij Vink Fruitboerderij één van de beste fruittelers. Nederland heeft lekkere appels én dat proef je. Tip: het is ook leuk om ze in een cadeaupakket te doen!