Filters tonen

Wijn cadeaupakket

4 resultaten

|
Sorteer op:

Wijn cadeaupakket

Wil jij die ene vriend/vriendin, je partner, je collega of misschien wel een familielid verrassen met een leuk cadeau? Regel dan een wijn cadeaupakket bij de Zuivelhoeve! Bij ons vind je namelijk de leukste wijn cadeaupakketten met de lekkerste wijnen uit ons assortiment.

In het wijn cadeaupakket vind je allerlei lekkernijen die je op je borrelplank kunt doen. Een lekkere wijn is dan ook de finishing touch voor jou plank!

 

Hoe vind ik de perfecte fles wijn?

Omdat we zoveel verschillende soorten wijnen kennen, kan het nog wel eens lastig zijn om de perfecte wijn voor een ander of voor jezelf te vinden. Hierbij is het vaak belangrijk om na te gaan voor welke gelegenheid je de wijn wilt gaan gebruiken. Wanneer je een fles wijn cadeau doet in een wijn cadeaupakket, is het natuurlijk wel van belang dat de wijn goed past bij de borrelplank die daarvan gemaakt wordt. Wijn als de Cabernet Merlot van Maison Centaurée is een perfecte wijn in combinatie met een lekkere overjarige brokkelkaas. Ook hebben we wijnen die lekker zijn bij een diner. Zo is de Feudi Primitivo del Salento de uitstekende wijn bij een stoofpot of een smeuïge steak.

Als het moeilijk is om te kiezen uit bijvoorbeeld een van de twee genoemde wijnen, hebben wij ook een wijn cadeaupakket waar van beide soorten wijnen er eentje inzit. Als je echt niet kunt kiezen welke wijn je moet halen, ben je altijd welkom bij een van onze medewerkers voor advies in een van onze winkels.

Verschillende soorten wijn

Bij de Zuivelhoeve ben je aan het juiste adres voor de lekkerste wijnen. Je vindt bij ons: rode wijnen, witte wijnen, rosé, port en prosecco. Deze wijnen hebben we in verschillende varianten zodat er voor iedereen iets lekkers tussen zit. We hebben wijnen van Sauvignon Blanc uit Frankrijk, tot een Verdejo Espana uit Spanje. Hierdoor hebben de wijnen ook meerdere soorten smaak sterkten die je allemaal terug vindt in ons wijn cadeaupakket. Je kunt bij ons terecht voor een wijn die droog en krachtig is, maar ook kun je terecht voor een droge soepele wijn. Daarnaast kunnen mensen die van een levendig en frisse wijn houden of van een alcoholvrije wijn ook altijd bij ons terecht.

Cadeaupakket wijn

In welke situatie dan ook, wijn is en blijft een ideaal cadeau! Cadeaus geven wij aan mensen om diegene een speciaal gevoel te geven, dit kan zijn voor een verjaardag, een jubileum, een huwelijk of bij het behalen van een mijlpaal. In plaats van een losse fles wijn te geven maak je de ervaring een stukje specialer door een fles wijn te geven in een cadeaupakket. Deze cadeaupakketten kunnen verschillende lekkernijen bevatten als: lekkere kazen, heerlijke worsten, dipsausen, nootjes, chocola en nog veel meer. Op deze manier weet jij diegene op een leuke manier echt te verrassen!