Filters tonen

Rijbewijs cadeau pakket

24 resultaten

|
Sorteer op:

Rijbewijs cadeau pakket

Het behalen van je rijbewijs is een flinke prestatie. Na talloze lessen is het resultaat daar: je hebt het felbegeerde papiertje op zak en de vrijheid om zelfstandig de weg op te gaan met de auto of motor. Dat verdient een feestje! En een feestje is natuurlijk niet compleet zonder lekkere borrel. Verras de kersverse rijbewijs bezitter daarom met een rijbewijs cadeau pakket van de Zuivelhoeve, boordevol lekkers om deze overwinning uitgebreid te vieren!

Rijbewijs cadeau pakket: onze favorieten

Bij de Zuivelhoeve hebben we een ruim assortiment aan cadeaupakketten voor elke gelegenheid. Maar welk van deze pakketten is nou het meest geschikt voor een nieuwe chauffeur? We helpen je graag een handje!

  • Proost op het leven: ideale pakket om deze belangrijke mijlpijl in het leven te vieren! Het bevat een stuk vers gesneden oude kaas, Cava, onze populaire macadamiamix en nog veel meer!.
  • Van alles wat: de naam zegt het al, dit pakket biedt voor ieder wat wils! Zo sla je de plank nooit mis.
  • Klein geluk: een heerlijk pakket waarmee je iemand geluk en veel veilige meters kunt toewensen. Gevuld met een stuk vers gesneden kaas, Boer’n pindamix, Nougat, Japanse crackers en een fles Boer’n sap.

Zuivelhoeve cadeaubon

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig is om voor iemand met een andere smaak hapjes uit te zoeken. In dat geval is de Zuivelhoeve cadeaubon een altijd-goed-cadeau! Vind een cadeaubon voor jouw budget en laat de geslaagde in de winkel snuffelen tussen alle kazen, vleessoorten, tapas, noten, wijnen & meer! Natuurlijk zorgen we ervoor dat het krijgen van de cadeaubon ook als een feestje aanvoelt.

Onze cadeaubonnen bestel je gemakkelijk via onze website of in de winkel, zijn drie jaar geldig en kunnen in elk Zuivelhoeve filiaal worden verzilverd. Met maar liefst 84 Zuivelhoeve winkels verspreid over heel Nederland, is er altijd wel een filiaal bij jou in de buurt waar je jouw cadeaubon kunt inleveren. Goed nieuws voor kersverse bestuurders die hun eerste zelfstandige kilometers willen afleggen zonder al te veel stress!

Andere feestelijke momenten

Een rijexamen is natuurlijk niet het enige examen waar iemand voor kan slagen! Onze cadeautjes zijn ook leuk voor iemand die examens heeft gehad en geslaagd is voor zijn/haar diploma. Andere grote momenten die wel een cadeautje en een feestje verdienen zijn natuurlijk het afstuderen of het afronden van een vervolgopleiding. Maar ook iemand die naast z’n werk een studie heeft gedaan en die heeft afgerond verdient wel een feestelijk cadeautje! Bij Zuivelhoeve hebben we het perfecte cadeau voor elke gelegenheid.