Filters tonen

Relax pakket cadeau

15 resultaten

|
Sorteer op:

Geef een relax pakket cadeau

In een wereld vol lange dagen is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Gun niet alleen jezelf, maar ook anderen een stukje ontspanning met een Zuivelhoeve relax cadeau pakket. Verwen je dierbare en geef hem of haar een relax pakket cadeau. Zet alles even op pauze en geniet. Onze zorgvuldig samengestelde pakketten zijn een knipoog naar ontspanning en een heerlijk moment van rust voor jouw dierbaren.

Met een relax cadeau pakket van de Zuivelhoeve geef je meer dan alleen producten. Je biedt een stukje verwennerij, je geeft een goede aanleiding om jouw dierbare even te laten genieten van een heerlijk borrelmoment. Onze pakketten zijn met veel zorg samengesteld zodat de ontvanger alleen maar hoeft te genieten van een heerlijk relax moment.

Het relax cadeau pakket: de ultieme ontsnapping.

Dagelijkse routines lijken soms onvermijdelijk, maar hieraan ontsnappen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Een simpel borrelmoment kan al voor de nodige rust zorgen, zonder dat je er direct een dure zonvakantie of spabezoek voor nodig hebt. Hoe geweldig is het dat je iemand die bijvoorbeeld net een moeilijke periode achter de rug heeft een relax cadeau pakket kan geven waardoor hij of zij alles even lekker kan vergeten. Een kleine, lekkere verrassing in de vorm van een relax cadeau pakket, helemaal klaar om van genoten te worden.

Relaxed gevoel

Met een geschenk van de Zuivelhoeve geef je niet alleen producten, maar ook een kostbaar gevoel. Je geeft een moment waarin de tijd even vergeten mag worden en je alleen maar hoeft te genieten van alles dat er in het relax cadeau pakket zit. Onze zorgvuldig samengestelde pakketten bieden een geluksmomentje voor de ontvanger van het relax pakket cadeau. Om je een beetje op weg te helpen hebben we alvast wat lekkere opties voor je op een rijtje gezet:

  • Klein geluk: dit Zuivelhoeve borrelpakket is het perfecte relax cadeau pakket. Rijk aan heerlijke lekkernijen zoals vers gesneden kaas, boer’n pindamix, nougat, Japanse crackers en boer’n sap. Pure verwennerij, ontspanning gegarandeerd.
  • Guilty pleasure: met dit Zuivelhoeve borrelpakket geef je de ultieme relax ervaring cadeau. Het bevat alle benodigdheden voor een heerlijke avond, een lekker wijntje, fudge, suikerpinda’s, chocoladetruffels, cuores, nougat, chocorotsjes en een cranberry mix. De perfecte aanvulling op een heerlijk ontspannen avond.
  • Spaans brievenbuspakket: dit Zuivelhoeve brievenbus borrelpakket is ideaal voor wanneer je iemand op afstand een hart onder de riem wil steken. Geïnspireerd door de Spaanse tapas-cultuur, bevat het manchego, Spaanse fuet met tuinkruiden, gekruide amandelen, vijgenbrood met amandel & spaanse fuet naturel. Een smaakvol gebaar voor geliefden op afstand.

Relax cadeau pakket kopen

Voor de ultieme relax ervaring is het natuurlijk wel belangrijk dat de inhoud van het relax cadeau pakket goed bij de persoon in kwestie past. Mocht dat niet het geval zijn bij de bovengenoemde opties dan hebben we op onze website nog heel veel meer lekkere opties die perfect zijn voor een relax pakket cadeau. Geef je het pakket liever een persoonlijke touch? Kom dan even langs in een van onze winkels, hier helpen onze winkeliers je met heel graag om jouw gepersonaliseerde relax cadeau pakket samen te stellen.