Filters tonen

Paaspakket personeel

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Pasen

Het is alweer bijna Pasen. Dit is dé tijd om je personeel even in het zonnetje te zetten. Zuivelhoeve viert graag dat het voorjaar weer is begonnen en heeft daarom verschillende paaspakketten voor je personeel samengesteld. Deze zijn helemaal in het thema. Verwen je personeel met een heerlijk cadeau waar ze van gaan genieten tijdens hun lang weekend. Ieder cadeau is voorzien van een kaartje waar je een boodschap op kan delen om het net wat persoonlijker te maken.

Paaspakketten van Zuivelhoeve

Bij Zuivelhoeve verkopen wij erg leuke paaspakketten die je aan je werknemers kan geven. We hebben 4 verschillende pakketten die allemaal geweldig zijn om te geven. In onze cadeaus zitten lekkere paaseitjes (bonbons) en verschillende kazen die geweldig samen gaan met de paasbrunch!

Allereerst is het erg makkelijk om onze paas brievenbuspakket weg te geven. We kennen het namelijk allemaal wel, het thuis moeten blijven voor een pakket dat bezorgd moet worden. Door dit paaspakket te geven, zorg je ervoor dat de ontvanger niet thuis hoeft te wezen als het bezorgd wordt.

Als tweede hebben we ook alle benodigdheden voor een geweldige paasbrunch. In dit pakket verzorgen wij de paasbrunch met extra veel lekkers die je niet moet willen missen tijdens de brunch. Met ons paasbrunch-pakket zorgen wij ervoor dat je personeel helemaal opgeladen terugkomt van hun lang weekend vrij.

Als derde kan je ook gaan voor ons paasborrel-pakket. Tijdens Pasen wordt er altijd ook lekker geborreld. Je kent het wel, je nodigt je familie of vrienden uit. Dit is een ideaal cadeau om mee te nemen zodat je zelf misschien ook nog mee mag genieten van al onze lekkernijen.

Als laatste hebben we een Vrolijk paaspakket. Dit heeft alles wat je nodig hebt voor het paasweekend. Er is speciaal voor jou een selectie gemaakt voor dé lekkerste producten bij de brunch maar ook voor bij de borrel. In dit pakket zitten lekkere paaseitjes, twee verschillende kazen waarvan een met kruiden en de ander een lekkere Zuivelhoeve Subliem jong belegen. Opgevuld met nougat, Soy bean craxs, crackers met rozemarijn, jam, vijgenbrood, chocola en een lekkere voorjaarsnotenmix.

Zakelijk

Bij Zuivelhoeve helpen we je graag, zo profiteer je als zakelijke klant van diverse extra services. Je kan bij ons makkelijk je pakketten op offerte krijgen. Daarnaast denken wij natuurlijk graag mee bij het kiezen van een passend cadeau.