Filters tonen

Cadeaupakket nootjes

25 resultaten

|
Sorteer op:

Cadeaupakket nootjes

Ben je weer eens aan de late kant met het verzinnen van een cadeau en ontbreekt het je aan inspiratie? Koop dan een cadeaupakket met nootjes bij de Zuivelhoeve. Een cadeaupakket met nootjes is makkelijk te verzenden naar het adres van de jarige, maar mag ook opgehaald worden bij jouw lokale Zuivelhoeve. In cadeaupakketten met nootjes zijn diverse zakjes met de dopvruchten gevuld, terwijl er in de doos ook ruimte gemaakt is voor kaas, worst, crackers of andere hapjes.

De meesters van de Zuivelhoeve stellen elk cadeaupakket met nootjes zorgvuldig voor je samen, waardoor iedere doos een verrassende combinatie aan smaken bevat. Op deze pagina vertellen we je meer over de pakketten, zodat je een weloverwogen keuze maakt.

De noten uit onze notenpakketten

Zoals je waarschijnlijk al opgemerkt hebt, bevatten de notenpakketten op deze pagina verschillende noten. Deze noten kenmerken zich stuk voor stuk door een eigenzinnige smaak, vorm, kleur of coating. Om je wegwijs te maken in onze cadeaupakketten met nootjes, geven we hieronder een beschrijving van een aantal van deze nootjes:

  • Macadamiamix: qua uiterlijk vertoon heeft de macadamia wat weg van witte hazelnoten, al is de macadamia wat vlakker van smaak. De macadamianoot smaakt extra goed als hij gezouten is of tegelijk gegeten wordt met andere noten zoals cashewnoten, die vaak opgenomen worden in de mix.
  • Suikerpinda’s: pinda’s behoeven weinig verdere uitleg, maar de wijze waarop deze pinda’s gemaakt worden is wel interessant. De pinda’s worden namelijk gekookt in suikerwater met kaneel, waarna het mengsel zich vastklemt aan de buitenkant van de noot. De plakkerige structuur geeft de suikerpinda’s wat extra’s in dit notenpakket!
  • Provencaalse notenmix: de Provence is -zoals zoveel plekken in Frankrijk- een Franse regio waar ze dol zijn op lekkernijen. Om deze notenmix van de Zuivelhoeve extra lekker te maken, hebben we Provencaalse kruiden over de pinda’s, walnoten, amandelen, pistachenoten en cashewnoten gestrooid. Genieten geblazen!
  • Walnotenmix: Op het moment dat walnoten nog aan de boom groeien, hebben ze nog een omhulsel. Dit omhulsel voelt zacht aan en is knalgroen, wat ervoor zorgt dat ze wat weghebben van citroenen in hun beginfase.

Cadeaupakket met bier en nootjes

Ben je specifiek op zoek naar een cadeaupakket met bier en nootjes? Kijk dan zeker eens op de productpagina van Borrel Momentje. In dit pakket is een biertje opgenomen dat dusdanig groot van formaat is, dat je het makkelijk deelt met anderen. Heb je liever een biertje voor jezelf? Ga dan voor Hollandse Lekkernij, een ander cadeaupakket met bier en nootjes dat het goed doet bij de Zuivelhoeve. Dankzij de macadamia notenmix, Boer’n pindamix, gezouten honing pinda’s en nougat, bevat dit pakket voldoende nootjes voor alle aanwezigen.

Zuivelhoeve

Is jouw oog gevallen op een cadeaupakket met nootjes van de Zuivelhoeve? Plaats dan je bestelling in onze webshop of kom langs in één van onze vele vestigingen. De gemiddelde levertijd is 2 à 3 werkdagen, dus houd er rekening mee dat je tijdig je bestelling plaatst.