Filters tonen

Luxe cadeaupakket

25 resultaten

|
Sorteer op:

Luxe cadeaupakket

Struin jij de webshops al een tijdje af naar een luxe cadeaupakket, maar vind je telkens geen exemplaar dat bij het feestvarken past? Staak dan je zoektocht en koop een luxe cadeaupakket bij de Zuivelhoeve. Elk pakket uit onze collectie bevat 5 of meer lekkernijen, waarbij een combinatie is gemaakt tussen natuurlijke producten zoals kaas, zoetigheden (chocolade, nougat) en ‘crispy’ snacks in de vorm van nootjes of rijstcrackers.

De Zuivelhoeve verkoopt luxe cadeaupakketten in tientallen soorten en maten. Zo is er altijd wat te kiezen! Sla nu je slag en koop jouw favoriet online of bij ons in de winkel.

Wanneer geef je een luxe geschenkdoos?

Een luxe geschenkdoos van de Zuivelhoeve komt van pas bij verschillende aangelegenheden. Hoewel de luxe geschenkdoos vooral gegeven wordt bij positieve gebeurtenissen, past hij ook bij droevige omstandigheden.

Leuke omstandigheden

  • Kerstpakket: wil jij jouw personeel eens flink in de watten leggen deze decembermaand? Pak dan uit met een luxe geschenkdoos van de Zuivelhoeve. Zoek een mooi pakket uit voor de heren en voor de vrouwen en gun iedereen een mooie start van Kerst!
  • Nieuw huis: heeft een kameraad, vriendin of familielid een nieuw huis gekocht? Dat moet gevierd worden! Verwen de trotse huizenbezitters met een heerlijk pakket en breng samen een toost uit op de volgende stap.
  • Relatiegeschenk: heb je een stabiele klantrelatie met één van de partners uit je portefeuille? Waardeer deze nauwe band met een luxe cadeaupakket als relatiegeschenk.

Minder leuke omstandigheden

    • Liefdesverdriet: heeft jouw beste vriend(in) net de relatie uit? Een luxe cadeaupakket mag dan geen volledige vervanging zijn, het is wel een schrale troost.
    • Overlijden dierbare: ook als je een vriend of vriendin hebt die te maken heeft met een overleden dierbare, kun je zo’n cadeaupakket versturen.
    • Ziekte: een luxe cadeaupakket komt ook tot zijn recht als iemand (langdurig) ziek is.

Wat zit er zoal in een luxe doos met cadeaus?

Elke luxe doos met cadeaus bevat weer andere lekkernijen. Kaas komt het meest voor in de luxe cadeaupakketten. Sommige kazen zijn wat kruidiger van smaak, terwijl we ook kazen in de pakketten hebben opgenomen die wat milder zijn. Nootjes mogen evenmin ontbreken in de luxe dozen met cadeaus. Zo hebben we hersluitbare doosjes me gesuikerde pinda’s of boer’n mix. Melanges met macadamianoten of cashewnoten zijn evenmin vreemd in de pakketten. Voor de echte borrelaars hebben we ook pakketten die heerlijke speciaalbiertjes, flessen met sap of wijn bevatten. Daar kom je de avond wel mee door!

Bestel je exemplaar bij de Zuivelhoeve!

Heb jij een luxe cadeaupakket gezien die je graag wilt geven? Plaats je favoriet dan in je virtuele winkelwagen en doorloop het bestelproces. Hierbij heb je zelf de keuze of je het pakket wilt afleveren bij de ontvanger of het pakket ophaalt bij ons in de winkel. Indien je liever zelf een cadeaupakket wilt samenstellen, raden we je aan om bij ons langs te komen. Bekijk hiervoor onze vestigingen!