Filters tonen

Kaas cadeaupakket

23 resultaten

|
Sorteer op:

Kaas cadeaupakket

Begint het je een beetje te vervelen om op een verjaardag aan te komen zetten met een bos bloemen? Kom dan verrassend uit de hoek met een kaas cadeaupakket! Een kaas cadeaupakket is zowel verkrijgbaar als brievenbusmodel als pakket dat je zelf aan iemand kunt overhandigen, waardoor je zelf de touwtjes in handen houdt over de invulling van je gift.

Uiteraard bestaat een kaas cadeaupakket niet louter uit het landsproduct waar Nederland zo bekend om is, maar wordt het geheel ook aangevuld met andere lekkernijen uit ons rijke assortiment. Twijfel niet langer en kom je kaas cadeaupakket bij de Zuivelhoeve kopen!

Cadeaupakket kaas door de brievenbus

Is er wat te vieren bij een vriend of familielid, maar ben je niet in de gelegenheid om bij diegene langs te gaan? Maak het jezelf gemakkelijk met een cadeaupakket met kaas van de Zuivelhoeve dat door de brievenbus past. Voor het ‘Van Alles Wat Brievenbuspakket’ is een speciale doos gebruikt, die wat dunner is dan de overige pakketten die we verkopen. De diverse snacks zijn eveneens flinterdun, zodat het geheel een mooi compact geheel vormt.

Naast een stuk kaas dat wat langer gerijpt heeft, bevat het cadeaupakket met kaas zowel zoete als hartige snacks. De cranberrymix biedt hierbij het beste van beide, want de zoute nootjes en de zachte, gedroogde vruchten zorgen voor een verrassende smaakcombinatie. Neem daar de boterzachte truffels, smaakvolle nougat en kruidige sojacrackers en fuetjes bij en jouw kaas cadeaupakket is compleet.

De favorieten van de Zuivelhoeve

Ons aanbod kaas cadeaupakketten dat niet door de brievenbus past, is nog vele malen groter. Om de keuzestress wat te verminderen bij je, lichten we een aantal van onze favorieten voor je uit:

  • Proost op ‘t Leven: Proost op ’t leven, want het duurt maar even! Het uitbrengen van een ‘toost’ gaat je zeker lukken, want met de fles Cava kunnen de glazen klinken. Snijd er een heerlijk stukje worst of kaas bij af en je avond wordt een daverend succes.
  • Klein Geluk: Dat geluk in een klein hoekje zit, bewijst dit pakket wel. Het pakket is relatief klein van stuk, maar is groot genoeg om er van te genieten met meerdere mensen. Proeven maar!
  • Liefde voor Hartig: Gaat jouw hart sneller slaan van hartige lekkernijen en deel je die met degene die je wilt verrassen? Dit kaas cadeaupakket bevat maar liefst twee kazen, terwijl er ook een dipje aan toegevoegd is. Als dat geen smullen wordt…

Geniet van onze kaas cadeaupakketten

Ben je erg te spreken over onze kaas cadeaupakketten en wil je iemand verrassen met één van onze varianten? Plaats dan je bestelling in onze webshop of kom langs bij één van de vestigingen die de Zuivelhoeve rijk is. Onze kaas cadeaupakketten zijn compact ingepakt, wat ze makkelijk maakt om mee te nemen. Koop nu online je kaas cadeaupakket of vraag om advies!