Filters tonen

Italiaans cadeaupakket

2 resultaten

|
Sorteer op:

Italiaans cadeaupakket

Verlang jij terug naar de warme zomerdagen in Toscane, aan het Gardameer of het historische Rome? Het Italiaans cadeaupakket van de Zuivelhoeve brengt je terug naar het land van de laars, zonder dat je er voor in het vliegtuig of auto hoeft te stappen. Het Italiaans cadeaupakket wordt standaard verpakt in een luxe, feestelijke doos, waardoor het feestje al begint bij het uitpakken.

Het Italiaans cadeaupakket is verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Het kleine pakket is al verkrijgbaar vanaf €29.95, het middelgrote pakket is van jou voor €44.95 en het grote pakket wordt voor €54.95 aangeboden. Zo is er voor iedere gelegenheid een passend formaat. Verras vandaag nog iemand met een pakket van de Zuivelhoeve!

De lekkernijen uit het cadeaupakket Italiaans

Al onze cadeaupakketten -met of zonder Italiaans tintje- worden met liefde samengesteld door de keurmeesters van de Zuivelhoeve. Aangezien de kans groot is dat jij de gever bent, durven we het wel aan om de inhoud van het Italiaans cadeaupakket prijs te geven. Als je je mond maar houdt tegen de ontvanger, want het moet wel een geheim blijven tot het moment van geven!

    • Groene pesto kaas: men neme een stukje kaas, waar de beste basilicum van het land, pijnboompitten en Parmezaanse kaas aan toegevoegd is. Wat er dan overblijft, is groene pesto kaas. Verrukkelijk!
    • Parmesan Reggiano: het mooie aan parmegan reggiano is dat het goed smaakt over pasta’s, risotto of zo uit het vuistje. De jarige kan er dus op zijn eigen manier van genieten!
    • Cuore di mandorla: de cuore di mandorla koekjes zijn net zo lekker als dat ze klinken. Zodra dit koekje je mond betreedt, is het net alsof er een engeltje over je tong piest. Mierzoet, maar onweerstaanbaar lekker.
    • Italiaanse fuet: als je denkt dat de Spanjaarden goed zijn in het maken van worst, dan heb je de Italiaanse fuet nog niet geprobeerd. De knoflookaroma komt je gelijk tegemoet als je de worst in stukjes snijdt.
    • Grissini: grissini vind je eveneens terug in sommige varianten van het Italiaans cadeaupakket. De Italianen zijn dol op deze stokjes, die vaak op tafel staan als je uiteten gaat in Bella Italia. Tast toe!

Italiaanse cadeaupakketten kopen bij de Zuivelhoeve

Italiaanse cadeaupakketten bieden een smaakvolle en veelzijdige ervaring die perfect is voor verschillende gelegenheden. Met gratis verzending bij besteding vanaf 35 euro wordt het nog aantrekkelijker om iemand te verrassen met deze heerlijke geschenken. Bovendien kun je in onze winkels zelf een pakket samenstellen, zodat het cadeau echt persoonlijk wordt. Of je nu een verjaardag viert, stil wil staan bij een jubileum of gewoon iemand wil verwennen: ons Italiaanse cadeaupakket is altijd een geslaagde keuze. Laat de smaken van Italië tot hun recht komen en maak elke gelegenheid speciaal met Zuivelhoeve.