Filters tonen

Housewarming cadeaupakket

25 resultaten

|
Sorteer op:

Housewarming cadeaupakket

Gaat je beste vriendin binnenkort samen wonen? Gaat je broertje op kamers? Dan is het natuurlijk tijd voor een housewarming feestje! Dat betekent uiteraard dat je niet met lege handen aan mag komen, want zodra het klussen achter de rug is en de kurk van de fles wordt geschoten, is het tijd om het perfecte housewarmingscadeautje te geven. Bij Zuivelhoeve zijn we van alle markten “thuis” met onze originele cadeaupakketten. Verras iemand daarom met een heerlijk Zuivelhoeve housewarming cadeaupakket voor een nieuwe woning en laat hem/haar zich meteen thuis voelen in het nieuwe nestje!

Een nieuwe woning inwijden met een borrel!

Bij een nieuw huis hoort natuurlijk ook een cadeautje: origineel of praktisch, hip of handig? Een ding is zeker: een huis is pas echt ingewijd met na geslaagde housewarming borrel. Met een housewarming cadeaupakket van de Zuivelhoeve haal je in één keer alles in huis voor een geslaagde housewarming borrel. Daarmee is het niet alleen een ideaal cadeau voor de nieuwe woning eigenaars, maar ook heel handig als je zelf een housewarming wilt organiseren

Zo is de groots genieten borrelbox, het housewarming cadeaupakket bij uitstek! Met onder andere een heerlijk stukje Olde Zuivelhoeve, mini fuets, chocolade truffels, kaasvlinders en cranberrymix zal dit pakket de nieuwe huiseigenaren gegarandeerd laten ontspannen na een stressvolle periode van verhuizen en tegelijkertijd trakteren op een gezellige borrel met vrienden en familie.

Ben je op zoek naar een ander soort housewarming cadeaupakket? Bekijk dan hier de rest van onze borrelpakketten.

Wijn en champagne

Als er iets te vieren is, doen we dat vaak met een heerlijke alcoholische versnapering. En als iemand dan eindelijk die karakteristieke jaren ‘30 woning met tuin op het zuiden heeft weten te bemachtigen, dan is er natuurlijk alle reden tot een feestje met champagne of een lekker flesje wijn. Wil je dus nog net wat meer uitpakken met jouw housewarming cadeau? Voeg dan een van onze heerlijke wijnen toe aan het pakket!

 

Zuivelhoeve: van alle markten thuis!

Heb je een geschikt housewarming cadeaupakket gevonden? Dan kun je deze gemakkelijk online bestellen. Onze cadeaupakketten worden met liefde ingepakt en kunnen al binnen 2 tot 3 werkdagen worden thuisbezorgd. Heb je speciale wensen of wil je graag zelf een pakketje samenstellen voor de nieuwe huiseigenaren? Dat kan! Kom langs in een van onze Zuivelhoeve winkels en geef jouw Housewarming cadeaupakket een persoonlijke twist.