Filters tonen

Hollands cadeaupakket

24 resultaten

|
Sorteer op:

Hollands cadeaupakket

Ga jij binnenkort op visite bij een jarige die zich Nederlander in hart en nieren voelt? Dan kun je niet anders dan een Hollands cadeaupakket cadeau geven van de Zuivelhoeve. Een Hollands cadeaupakket bevat hoofdzakelijk lekkernijen die geproduceerd zijn op vaderlandse bodem. Door een Hollands cadeaupakket aan iemand te overhandigen, help je niet alleen lokale boeren en de economie van ons land, maar maak je iemand ook nog eens blij met delicatessen uit het land waar we allemaal zo trots op zijn.

Het Hollands cadeaupakket is leuk om te overhandigen aan een collega die een jubileum te vieren heeft, aan een opa die een mooie leeftijd bereikt heeft of aan een vriend(in) of familielid die een fantastische mijlpaal bereikt heeft in diens (school)carrière. Kortom: het Hollands cadeaupakket is geschikt voor iedereen! Op deze pagina vertellen we je er meer over.

Hollandse lekkernij: hét Nederlandse cadeaupakket van de Zuivelhoeve!

Hollandse lekkernij is de benaming voor het Nederlandse cadeaupakket dat we verkopen bij de Zuivelhoeve. Dit zorgvuldig samengestelde pakket bestaat uit lekkernijen die louter geproduceerd zijn in ons eigen land. Daarmee is het Hollandse cadeaupakket een ideale gift voor smulpapen die hun vaderland een warm hart toedragen. Hieronder leggen we je uit waar het pakket uit bestaat:

  • Vers gesneden oude kaas: dit stuk kaas is scherp van smaak en is daardoor alleen bestemd voor de mondjes van fijnproevers.
  • Kruidenkaas: de specerijen die aan kruidenkaas toegevoegd zijn, geven deze kaas wat extra’s.
  • Sap: Is er een ‘bob’ in ons midden? Schenk hem of haar dan een glaasje Lekker Puur appelsap in.
  • Twee speciaalbiertjes: ‘Leven’ is de naam van de twee speciaalbiertjes. En dat is precies hetgeen waar een toost op uitgebracht moet worden!
  • Mosterd-dille kaasdip: Wil jij de smaak van de kaas van een 10 naar een 10+ tillen? Dip de blokjes kaas dan in deze dip.
  • Fuet: Wat smaakt er nou beter naast een blokje kaas dan een stukje worst? De worst is voorzien van een peperlaagje, wat de fuet extra scherp maakt.
  • Noten: De noten verdelen zich over drie zakjes en bakjes. Het ene zakje bestaat hoofdzakelijk uit hagelwitte macadamianoten, terwijl het andere zakje gevuld is met gezouten honing pinda’s. Bovendien is er een doosje met boer’n mix, die nog net zo lekker is.
  • Nougat: Krijg je maar geen genoeg van noten? Zet dan je tanden in een stuk nougat, waar amandelen het hoofdbestanddeel vormen.

Zelf een cadeaupakket Holland samenstellen

Wil je liever zelf een cadeaupakket uit Holland samenstellen bij de Zuivelhoeve? Dan nodigen we je van harte uit in één van onze vestigingen. Onze winkels liggen vol met delicatessen uit ons ‘kikkerlandje’ en wachten op je! De lokale Zuivelhoeve helpt je graag met het samenstellen, zodat er een cadeau van gemaakt kan worden.