Filters tonen

Geschenkset Vaderdag

7 resultaten

|
Sorteer op:

Geschenkset Vaderdag

Vaderdag is de perfecte gelegenheid om je vader, opa, stiefvader of bonusvader in het zonnetje te zetten en te laten zien hoeveel je van hem houdt. En wat is er beter dan hem te verrassen met een speciaal samengestelde geschenkset voor Vaderdag? Een geschenkset voor Vaderdag van de Zuivelhoeve is niet alleen een heel leuk en origineel cadeau-idee, maar het is ook een leuke manier om meerdere cadeaus tegelijk te geven in één mooie verpakking. Weet je nog niet wat voor cadeau je je vader dit jaar gaat geven? Met een geschenkset voor Vaderdag van de Zuivelhoeve sla je de plank nooit mis!

Vaderdag geschenkset: volop genieten!

Een Vaderdag geschenkset van de Zuivelhoeve bevat de beste kwaliteit delicatessen en is perfect voor vaders die van lekker eten houden. Het pakket is zorgvuldig samengesteld met de favoriete smaken van vaders, waaronder heerlijke kazen, zoals de all-time favorite Olde Zuivelhoeve, Klaverkaas voor Mannen of overheerlijke brokkelkaas.

Naast een heerlijk stukje kaas bevat de Vaderdag geschenkset ook een lekker worstje voor bij de borrel, vers gebrande noten en smaakvolle chocolade. En last but not least: het allerlekkerste Zuivelhoeve Pap’s pils, een goude rakker speciaal gebrouwen door vaders voor vaders. De combinatie van deze delicatessen zorgt gegarandeerd voor een unieke smaakbeleving die je vader niet snel zal vergeten.

Vaderdag cadeaupakket personaliseren

Weet jij precies wat je voor je vader moet halen en wil jij zelf een mooie borrelplank voor hem samenstellen? Geen probleem! Jij kent jouw vader zijn smaak immers het allerbest. Met ons brede assortiment aan delicatessen zit er altijd een lekker kaasje, worstje en/of biertje tussen voor jouw vader. Het personeel in onze winkels staat altijd klaar om samen met jou de lekkerste producten te combineren tot een cadeaupakket dat gegarandeerd een lach op jouw vader zijn gezicht zal toveren!

Bierproeverij cadeau

Wil je vaders thuis verrassen met een bierproeverij? Geef dan een Zuivelhoeve bierproeverij cadeau. De bierproeverij bevat onze eigen goed beoordeelde bieren aangevuld met een fantastische selectie speciaalbieren, zodat er een gevarieerd bierpakket is ontstaan. Heerlijk bij diverse kazen en snacks!

Geschenkset Vaderdag bestellen

Heb jij een geschikt cadeaupakket gevonden voor deze Vaderdag? Bestel deze dan gemakkelijk via onze website. Het cadeaupakket wordt met alle zorg verpakt en kan al binnen 2 tot 3 werkdagen worden thuisbezorgd. Speciale wensen nemen we graag in beraad. Neem daarvoor contact op met een winkelier uit de buurt of geef je wensen door via een opmerking bij je bestelling!