Filters tonen

Chocolade pakket cadeau

9 resultaten

|
Sorteer op:

Chocolade pakket cadeau

Geluk kan je niet kopen, maar chocolade wel en dat is eigenlijk hetzelfde! Ken jij iemand voor wie deze stelling opgaat en een beloning verdient, dan geef je het chocolade pakket als cadeau. Het chocolade pakket als cadeau gooit hoge ogen onder liefhebbers van cacao en dat is niet voor niks. De pakketten bevatten louter kwaliteitsproducten van de bovenste plank en dat proef je terug in iedere lekkernij van de Zuivelhoeve.

Het chocolade pakket cadeau wordt geleverd in een luxe doos, zodat het een feestje wordt om uit te pakken! Gemakshalve hebben we kant-en-klare pakketten aan onze webshop toegevoegd, in de winkel stellen we het chocolade pakket cadeau samen met de zoetigheden die je aanwijst. Persoonlijker wordt het niet! Bestel hier jouw chocolade pakket cadeau.

Waarom een pakket vol met chocolade?

Een pakket met chocolade voldoet vrijwel altijd! Of je nu van pure, melk- of witte chocolade houdt, Zuivelhoeve biedt voor elk wat wils. Bovendien zijn er tal van chocolade traktaties om uit te kiezen, zoals truffels, cookies, rotsjes en meer. Gemakkelijker wordt het personaliseren niet!

De 1001 aangelegenheden waarop je een chocolade pakket cadeau kunt geven, zijn een ander argument om te kiezen voor de doos met lekkernijen. Troost, blijdschap, onzekerheid: in feite is de emotie ondergeschikt, want een pakket met chocolade tovert een glimlacht op het gezicht van wie dan ook.

De zoetwaren in het chocolade cadeau pakket

Chocolade bevat het stofje fenylethylalanine, een stofje dat in staat is om gelukshormoon endorfine te prikkelen. De Zuivelhoeve heeft verschillende zoetwaren opgenomen in het chocolade cadeau pakket die voor het ultieme geluksgevoel zorgen:

  • Chocolade pinda’s: onze chocoladepinda’s worden gemaakt van hoogwaardige pinda’s die omhuld zijn met een heerlijk laagje ‘choco’. We bieden een breed scala aan smaken, waaronder melkchocolade, pure chocolade en zelfs kokos en cookie fudge! Laat je betoveren door de verrassende smaak.
  • Chocolade rozijnen: chocolade pinda’s zijn de tegenhanger van chocolade pinda’s. De Zuivelhoeve omhult de rozijnen met kwaliteitschocolade, omdat dit een grote invloed heeft op de smaak van de rozijnen. Zonder onnodige toevoegingen, smaken de rozijnen beter dan je ooit geproefd hebt.
  • Chocolade truffels: chocolade truffels zijn een luxe traktatie met een rijke, romige smaak die je smaakpapillen zullen prikkelen. De zoetheid van de chocolade truffels is in evenwicht door de boter en room, wat leidt tot de rijke smaak van de truffels.

Chocolade pakket cadeau kopen?

Heb jij een moeder die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Of een collega die door een diep dal gaat? Kom dan een chocolade pakket cadeau kopen bij de Zuivelhoeve, de delicatessenspecialist van Nederland. De Zuivelhoeve heeft kant-en-klare pakketten in de webshop, maar kan ook een gepersonaliseerde box samenstellen in één van de winkels die we rijk zijn. Stap gerust binnen bij één van onze winkels en laat je adviseren door onze specialisten!