Filters tonen

Chocolade cadeaupakket cadeau

9 resultaten

|
Sorteer op:

Chocolade cadeaupakket cadeau

Wil jij iemand in het zonnetje zetten die een bijzondere prestatie heeft neergezet of simpelweg een jubileum te vieren heeft? Overhandig dan een chocolade cadeaupakket cadeau aan hem of haar. Een chocolade cadeaupakket cadeau valt goed in de smaak, waardoor je geen twijfels hoeft te hebben of de ontvanger wel blij wordt van het pakket. Een chocolade cadeaupakket cadeau bevat niet alleen maar cacaoproducten. De dozen zijn gevuld met nootjes, hartige crackers, kaas, worst, sappen of alcoholische dranken.

Elk chocolade cadeaupakket cadeau wordt verpakt in een luxe doos, waardoor je hem zelf niet hoeft te verpakken met cadeaupapier om het leuk te maken. De cadeaupakketten met chocolade zijn te verzenden naar het adres dat je voor ogen hebt, maar je hebt ook de mogelijkheid om het cadeau op te halen in een Zuivelhoeve vestiging. Bekijk hier ons aanbod!

De varianten in het chocolade cadeau pakket

Nu je je bewust bent van het succes van het chocolade cadeau pakket, ben je vast benieuwd geworden naar de verschillende varianten die we opgenomen hebben in de diverse dozen. Hieronder geven we je een overzicht van een aantal lekkernijen:

  • Pindarotsjes: dit soort nootjes is omhuld met een coating die gemaakt is van chocolade. Soms betreft dit witte chocolade, maar we bieden ook zakjes aan waarbij we gebruikgemaakt hebben van pure chocolade en melk chocolade. De bite zorgt echt voor een extraatje bij deze snack.
  • Chocoladerozijnen: de druiven die verworden zijn tot rozijnen smaken extra goed dankzij het dunne laagje chocolade dat eromheen is aangebracht. Lekker om een handje van te nemen of ze één voor één op te peuzelen!
  • Chocoladepinda’s: chocoladepinda’s vertonen wel wat gelijkenissen met de rozijnen qua uiterlijk, maar ze smaken wel degelijk anders. Daar waar de binnenkant van rozijnen een zachte structuur hebben, kenmerken de pinda’s zich door een knapperige structuur.
  • Chocoladetruffels: in tegenstelling tot wat je misschien dacht, zijn chocoladetruffels geen paddenstoelsoorten met een laagje. Chocoladetruffels worden gemaakt met behulp van ‘ganache’, dat onder andere uit room en boter bestaat. Dit soort chocolade is zo zacht, dat het bijna op je tong smelt!

Cadeaupakket chocolade kopen

Heb jij een cadeaupakket met chocolade gezien die je graag wilt geven? Kom hem dan kopen in de webshop van de Zuivelhoeve. Maak een account aan in onze webshop en doorloop ons eenvoudige bestelproces. We vragen om je gegevens bij ons achter te laten, zodat we je altijd kunnen bereiken.

Een chocolade cadeaupakket cadeau is leuk om te geven op een verjaardag, maar doet het ook goed op jubileumfeestjes, trouwdagen, babyshowers of vrijgezellenfeesten. De levertijd van een cadeaupakket met chocolade kent een gemiddelde van 2 tot 3 werkdagen, dus onthoud dat je altijd op tijd bestelt. Indien je direct over het pakket wilt beschikken, raden we je aan om bij ons langs te komen!