Filters tonen

Cadeaupakket eten en drinken

20 resultaten

|
Sorteer op:

Cadeaupakket eten en drinken

Een cadeaupakket vol lekkers krijgen is het leukste wat er is, toch krijg je bijna nooit een pakket waar je een complete borrel mee kan verzorgen. Vaak mist er een drankje, of net even een toastje te weinig. Dat is jammer want daardoor gebruik je het cadeau minder snel voor een lekker momentje. Wanneer je zelf een cadeaupakket aan iemand geeft is het daarom extra belangrijk om rekening te houden met de inhoud. Bij Zuivelhoeve weten we hoe het wel moet, met een ruime keuze uit alle cadeaupakketten met eten en drinken.

Cadeaupakket Zuivelhoeve

Een cadeaupakket is altijd goed. Of het nou gaat om een verjaardag, bedankje of een klein gebaar. Bijna iedereen wordt blij van een pakketje vol met lekkers. Maar kunnen ze er dan ook echt wat mee? Want een avondje snacken, borrelen of alles wat hierbij in de buurt komt is eigenlijk niet compleet zonder eten en drinken. Gelukkig hebben we hier bij Zuivelhoeve over nagedacht. Daarom heb je bij Zuivelhoeve ook de keuze uit een cadeaupakket met eten en drinken.

Keuze uit eten en drinken

Natuurlijk hebben we bij Zuivelhoeve niet maar een cadeaupakket met eten en drinken in ons assortiment. Wij weten namelijk heel goed dat iedereen zo zijn voorkeuren heeft. Om je een beetje een idee te geven van onze cadeaupakketten met eten en drinken hebben wij er een aantal voor je op een rijtje gezet:

    • Bier borrelpakket: Een heerlijk pakket met speciaalbiertjes, Franw worst, Boer’n metworst, brokkelkaas, gekruide pinda’s, mosterd en een zak met de lekkerste Zh. Aardappelchips.
    • Proost op ’t leven: Dit pakket zit vol met lekkernijen waar je iedereen blij mee maakt. Denk aan: Oude kaas, Cava, macadamiamix, Franse worst, Spaanse fuet en nog heel veel andere lekkernijen.
    • Kraampakket: Ook zonder alcohol hebben wij een cadeaupakket met eten en drinken. Dit kraampakket is gevuld met onder andere sinaasappelsap, chocoladeroosjes, 0.0% Vinada wijn en lekkere zoutjes.

Dit zit slechts een kleine greep van alle keuze uit de Zuivelhoeve cadeaupakketten met eten en drinken. Ben je benieuwd naar de overige inhoud en pakketten? Neem dan een kijkje in een van onze winkels of op onze website!

Zuivelhoeve winkels

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te gaan in een van onze winkels. Dan is er ook altijd nog de mogelijkheid tot het bestellen van onze cadeaupakketten met eten en drinken. Met keuze uit verschillende varianten is er voor ieder wat wils. Ook kan het zo zijn dat je net niet helemaal blij bent met de inhoud van het cadeaupakket met eten en drinken. Mocht dit het geval zijn dan kan je altijd even langs gaan in een van onze winkels. Hier staan onze ondernemers klaar om jou te helpen met het perfecte cadeaupakket!