Filters tonen

Cadeaupakket 50 jaar getrouwd

25 resultaten

|
Sorteer op:

Cadeaupakket 50 jaar getrouwd

50 jaar getrouwd, wauw! Zo lang getrouwd zijn is natuurlijk reden voor een feestje. Na het koperen en zilveren huwelijk te hebben gepasseerd is ook een 50-jarig huwelijk, een halve eeuw liefde, een erg bijzondere mijlpaal! Het vieren van een gouden huwelijk moet een dag worden om nooit te vergeten, net zoals de trouwdag dat was. Een memorabel cadeau mag dan uiteraard niet ontbreken!

Het kan best lastig zijn om een origineel cadeau te verzinnen voor deze bijzondere gelegenheid. Maar geen zorgen, wij bij de Zuivelhoeve hebben de beste cadeautips voor het vieren van een gouden huwelijk! Zo heb je al een heerlijk cadeaupakket voor een stel dat 50 jaar is getrouwd vanaf €19,95!

Een Gouden cadeau met de Zuivelhoeve

Wanneer het 50-jarige huwelijk is aangebroken, betekent dat dat een stel maar liefst 18.262 dagen samen als getrouwd stel hebben doorgebracht. Een gouden bruiloft komt dan ook niet vaak voor, des te meer reden om dit jubileum groots te vieren, bijvoorbeeld met ons Groots Genieten cadeau pakket! Dit cadeaupakket 50 jaar getrouwd is gevuld met een heerlijk stukje Olde Zuivelhoeve kaas, chocolade, Grenache Rosé, mini fuets en nog veel meer lekkers!

Wil je het koppel nog meer gelukkige, verliefde jaren toewensen? Bekijk dan ons Gezelligheid kent geen tijd cadeaupakket voor het stel dat 50 jaar is getrouwd. Dit pakket is gevuld met verschillende soorten kaas, worst, chocolade en kaasvlinders (voor in de buik!).

Persoonlijk & op maat

Voor een extra speciale gelegenheid moet de verrassing een persoonlijke noot hebben! Het is daarom bij de Zuivelhoeve ook mogelijk om een eigen cadeaupakket samen te stellen voor een koppel dat 50 jaar is getrouwd. Met ons brede assortiment aan delicatessen zit er altijd een lekker kaasje, worstje en/of biertje tussen voor de tortelduifjes. Het personeel in onze winkels staat altijd klaar om samen met jou de lekkerste producten te combineren tot een cadeaupakket waarin zowel de favoriete smaken van de bruid als de bruidegom terugkomen!

Andere feestelijke mijlpalen

Natuurlijk is het 50-jarige jubileum niet de enige mijlpaal die het vieren waard is. Wist je dat elk jubileum aan een bepaalde materiaalsoort is gekoppeld? Dus of je nu een cadeaupakket zoekt voor een 1-jarig ‘katoenen’ huwelijk, een 25-jarig ‘zilveren’ huwelijk of een 50-jarig ‘gouden’ huwelijk, bij de Zuivelhoeve ben je aan het juiste adres!