Filters tonen

Borrel cadeaupakket

25 resultaten

|
Sorteer op:

Borrel cadeaupakket

Begin je een beetje inspiratieloos te worden tijdens het voorbereiden van een gezellig avondje met vrienden? Maak het jezelf gemakkelijk met een borrel cadeaupakket van de Zuivelhoeve. Ieder borrel cadeaupakket wordt gekenmerkt door een variëteit aan lekkernijen. Daardoor hoef je zelf niet na te denken over de borrelhapjes die je aanschaft, want dat denkwerk doet de Zuivelhoeve voor je.

Bij de Zuivelhoeve bieden we je de mogelijkheid om het borrel cadeaupakket te versturen naar je thuisadres, zodat je niet van de bank af hoeft te komen. Houd jij liever de controle? Selecteer dan de dichtstbijzijnde vestiging van de Zuivelhoeve en kom het borrel cadeaupakket in de winkel ophalen. Hier lees je meer over de opties!

Klein borrel cadeaupakket

Verwacht je een gezelschap dat niet al te groot is? Leg dan een klein borrel cadeaupakket in je virtuele winkelwagen. Zo’n borrel cadeaupakket is verkrijgbaar vanaf +- €15,00 en houdt op bij €25,00. Een klein borrel cadeaupakket bevat zo’n 5 à 7 producten, waarbij er een combinatie gemaakt is tussen kaas, nootjes en worst. In sommige gevallen is er ook nog een biertje, fles wijn of sapje aan toegevoegd. Een klein borrel cadeaupakket dat in het oog springt, is het brievenbuspakket. Deze snacks zijn zo dun, dat ze in een compacte doos passen.

Middelgrote borrelpakketten

Middelgrote borrelpakketten zijn minimaal €25,00 en kennen een maximale waarde van €35,00. Ben je een moeilijke beslisser en weet je maar niet welk pakket je voor komend weekend wilt bestellen? Kies dan voor het pakket ‘Van alles wat’. De gesmolten kaas op de bolletjes heeft een eigenzinnige smaak die zo lekker is, dat je er geen genoeg van krijgt. Kaasliefhebbers kunnen hoe dan ook hun hart ophalen aan dit pakket, want dit borrel cadeaupakket bevat ook stukken kruidenkaas en oude kaas. De macadamiamix, Spaanse worst, soya crackers, pinda’s en chocoladepinda’s maken dit pakket af.

Grote borrel cadeaupakketten

De grote borrel cadeaupakketten hebben een minimale waarde van €35,00 en houden op bij €66,50. Het grootste borrel cadeaupakket dat we in deze categorie aanbieden, heet ‘Lekkers van de Zuivelhoeve’. Dit kleurrijke pakket bevat het allerbeste uit onze collectie en wordt vaak gegeven op momenten dat er iets groots te vieren is. Weet jij van de ontvangers dat ze dol zijn op Italië? Dit pakket bevat onder andere pestokazen die groen én rood kleuren en bovendien zijn er heerlijke wijnen in opgenomen, zodat de glazen geheven kunnen worden. Tel daar de crackers, verrukkelijke dips, worsten en nootjes bij op en je hebt een divers borrel cadeaupakket!

Bestel je pakket bij de Zuivelhoeve

Heb jij een pakket gezien bij de Zuivelhoeve waar het water je van in de mond gaat lopen? Plaats dan je bestelling in onze webshop. Houd hierbij rekening met een levertijd van 2 à 3 werkdagen, zodat je niet te laat bent met het bestellen van je favoriete pakket. Eventueel kun je ook een offerte aanvragen als je een zakelijke klant van ons bent.