Filters tonen

Cadeaupakket worst

23 resultaten

|
Sorteer op:

Cadeaupakket worst

Of je kameraad of collega worst lust, laat zich achterhalen. Hoe dan ook: onze ervaring is dat een cadeaupakket met worst negenennegentig van de honderd keer in de smaak valt bij de gevierde man. Een cadeaupakket dat worst bevat, voelt nét wat luxer aan dan de boxes waar de metworst of fuet achterwege gelaten wordt. Dankzij het cadeaupakket met worst van de Zuivelhoeve kom je nooit met lege handen aan bij een etentje of kerstdiner. En je doet de ander er nog een groot plezier mee ook!

Een cadeaupakket is dusdanig rijkelijk gevuld, dat er voldoende voor iedereen is. Delen is lief. Kun je niet wachten om de varianten van de Zuivelhoeve te ontdekken? Scrol gauw een stukje naar boven!

Worstpakketten: om je vingers bij af te likken!

Het leuke aan de worstpakketten van de Zuivelhoeve, is dat we als specialist ons best doen om de beste worsten, kazen en noten in één pakket samen te brengen. De keuze is reuze! En om je fantasie te prikkelen, geven we hieronder een beschrijving van bepaalde varianten:

  • Spaanse fuet: liefhebbers van een milde, zachte worst, knijpen hun handjes dicht met de Spaanse fuet. Het witte randje rondom de worst is schimmel en doet dienst als beschermlaagje. Niks om bang voor te zijn, want het is gewoon eetbaar! Dit type wordt vaak opgenomen in de worstpakketten.
  • Boer’n metworst: ‘hoe vetter, hoe better’, zeggen de boeren vaak. Maak je daar maar geen zorgen om bij de boer’n metworst! De boer’n met worst is naar goed gebruik op het platteland gemaakt en die liefde proef je terug in deze mooie worst.
  • Spaanse fuet met kruiden: Spaanse fuet heeft een kruidig aroma dat doet denken aan venkel en peper. De textuur is zacht doch mals. De maker van de Spaanse fuet met kruiden heeft een extra peperlaagje aangebracht om de worst net dat extraatje te geven!
  • Knoflookworst: fijnproevers die van plan zijn om hun geliefde te kussen, opgepast! De knoflookworst is het beste dat je kan overkomen, maar bevat zoveel knoflook, dat je het beste een pepermuntje kan nemen voor de zoen. Ook lekker naast een blokje kaas!

Waarom een worst cadeaupakket?

Geven jullie al lang geen cadeaus meer aan elkaar in de vriendengroep? Doorbreek deze traditie dan met een origineel cadeaupakket. Een cadeaupakket met worst is namelijk niet alleen een presentje. Na ontvangst kun je meteen met z’n allen aanvallen, waardoor er direct wat te snaaien valt!

Een worst cadeaupakket is tevens een goede keuze, omdat de kans op dubbele cadeaus er miniem mee is. En heeft een andere bezoeker hetzelfde geniale idee? Dan is er alleen maar meer voor de rest!

Cadeaupakket worst kopen?

Kom je cadeaupakket met worst kopen in de webshop of fysieke winkel van de Zuivelhoeve. Inmiddels hebben we meer dan 80 winkels, waardoor we altijd bij jou in de buurt zijn. Bezoek je een fysieke winkel? Dan kunnen we ook een gepersonaliseerd cadeaupakket met worst voor je samenstellen!