Filters tonen

Zomer brievenbus pakket

6 resultaten

|
Sorteer op:

Zomer brievenbus pakket

Pakketjes worden doorgaans aan de deur afgeleverd door de verschillende koeriers uit het land, omdat deze simpelweg niet door de gleuf van de voordeur passen. Het zomer brievenbus pakket van de Zuivelhoeve bewijst echter dat dit niet altijd nodig is. Deze pakketten zijn goed gevuld met diverse lekkernijen, ondanks dat het karton flinterdun is. Het zomer brievenbus pakket is het ideale bedankje en de perfecte verrassing op afstand!

Het zomer brievenbus pakket is al verkrijgbaar vanaf €17.95. Daarmee houdt de Zuivelhoeve dit pakket toegankelijk voor een groot publiek! Wie kan volgens jou wel een verrassing gebruiken?

Onze favoriete brievenbus pakketten

Voorheen beperkten we ons bij de Zuivelhoeve tot een beperkt aantal brievenbus pakketten, maar sinds geruime tijd hebben we meerdere brievenbus pakketten toegevoegd aan alle opties. We lichten een aantal van onze favoriete brievenbus pakketten uit voor je.

  • Zomer brievenbus pakket | Spanje: Spanje behoort al jaren tot één van de best bezochte vakantielanden door Nederlanders. En dat is goed verklaarbaar, omdat het kwik daar tot grote hoogtes stijgt in de zomer. Dit Spaanse zomer brievenbus pakket bevat uiteenlopende fuet worsten, zodat je een lekker proefplankje kan bereiden.
  • Zomer brievenbus pakket | Italië: Italië staat ook hoog op het lijstje vakantieadressen in Nederland. Met dit zomerse brievenbus pakket haal je het land van de laars in huis! Vergeet de pizza’s en pasta’s, want in dit pakket vind je kaas met Italiaanse kruiden, Parmesan Reggiano, Nougat Torrone, Cuore di Mandorla en Italiaanse Fuet. Wil je een upgrade? Voeg er dan vijgenbrood aan toe voor een kleine meerprijs!
  • Borrelgenot brievenbus: een mengelmoes aan smaken vind je terug in het borrelgenot brievenbus pakket. Aan dit pakket is een tweetal zakjes met nootjes toegevoegd, bestaande uit pistachenootjes en cashewnoten. De olijven zorgen voor een compleet andere smaaksensatie en hetzelfde geldt voor de boerderijkaas, fuet en het vijgenbrood met amandel.

Zomers brievenbus pakket kopen

Ontdek bij Zuivelhoeve het ultieme zomerse brievenbuspakket, bedacht om een ander te verrassen met een kleinigheidje. Ons pakket biedt niet alleen het gemak van brievenbuslevering en besparing op bezorgkosten, maar kan ook makkelijk meegenomen worden naar een picknick. Verwen jezelf en je dierbaren met een verrukkelijke selectie van de Zuivelhoeve. En dankzij onze snelle bezorgservice hoef je nooit lang te wachten om van al dat heerlijks te genieten. Haal de zomer in huis met Zuivelhoeve en geniet van de smaak van het seizoen!