Filters tonen

Valentijn brievenbuspakket

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kus door de brievenbus

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je liefde te verrassen met een lekker brievenbuspakket van Zuivelhoeve Winkels. Ons brievenbuspakket Valentijn is speciaal samengesteld om jouw geliefde te laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent.

Brievenbus pakket

Al onze Valentijn brievenbuspakket bevatten onder andere een zoete verleiding noten mix, chocolade pinda rotsjes & soy bean crackers. Daarnaast zit er in het ‘Valentijn pakketje’ voor hem lekkere knapperige kaasvlinders en een Zh. Zwaar Blond biertje. In het ‘Valentijn pakketje’ voor haar zitten lekkere Italiaanse delicatesse namelijk de ‘Cuore di Mandorla’ en een lekker wit wijntje. Deze lekkere producten zijn onweerstaanbaar, je besteld ze bij ons en wij sturen het op naar je geliefde!

Daarnaast bieden wij ook een iets groter brievenbuspakket aan namelijk het ‘Pakket vol liefde’ voor hem of haar. In het ‘Pakket vol liefde’ voor hem/haar zitten naast de lekkere producten uit het ‘Valentijn pakketje’ ook nog een lekker stuk Noord Hollandse Jong van ons eigen merk Subliem. Een lekker potje mosterd dille saus om in te dippen en een lekkere Spaanse fuet worst! Al met al genoeg redenen om zo’n heerlijke brievenbus pakket te bestellen!

Wij hebben ook nog een groot brievenbuspakket genaamd ‘Liefde om te delen. Ook dit is een brievenbuspakket voor hem of haar. Het brievenbuspakket voor haar bevat alle lekkernijen uit het ‘Pakket vol liefde’ met daarnaast nog meer lekkernijen. Hierbij zitten namelijk nog lekkere chocolade truffels en een stuk ‘Villa Rosso’ kruidenkaas. Het ‘Liefde om te delen’ Valentijn brievenbuspakket voor hem bevat naast al het lekkers uit het ‘Pakket vol liefde’ ook nog een lekker stuk Jalapeño klaverkaas, deze is pittig en super lekker met een borrel. En een zak Zh. Chips zeezout.

Onze brievenbuspakketten voor Valentijnsdag zijn samengesteld met de liefde en ambacht van de Zuivelhoeve. Wij hebben gekozen voor de allerbeste en lekkerste producten, om je geliefde een onvergetelijke Valentijn te bezorgen.

Ideaal voor de stille aanbidder!

Met ons brievenbuspakket Valentijn verras je jouw geliefde op een originele manier. Je hoeft het pakketje alleen maar bij ons te bestellen en wij zorgen er voor dat het bij jouw geliefde wordt thuisbezorgd. Ideaal voor als je de mogelijkheid niet hebt elkaar op Valentijnsdag te zien maar diegene alsnog wilt verrassen!

Ons Valentijn brievenbuspakketten hebben wij in verschillende prijsklassen. Zodat je nog de keuze hebt in waar je jouw liefde mee wilt verrassen. Je kunt ook anoniem een brievenbuspakket sturen naar diegene met als afzender ‘stille aanbidder’ om het als verrassing te houden wie het brievenbuspakketje gestuurd heeft!

Het is ook mogelijk om het pakket online te bestellen in onze webshop, dan wordt het Valentijn cadeaupakket bij hem of haar bezorgt!