Filters tonen

Koningsdag brievenbuspakket

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Koningsdag brievenbuspakket

De verjaardag van Koning Willem Alexander wordt traditiegetrouw op 27 april gevierd, waarbij veel mensen eropuit trekken om braderieën of festivals te bezoeken. Aangezien niet iedereen erop zit te wachten om de drukte op te zoeken, heeft de Zuivelhoeve een Koningsdag brievenbuspakket samengesteld. Het Koningsdag brievenbuspakket past precies door de gleuf van je deur, zodat je gerust oranje tompoucen kan halen tijdens de levering.

Het Koningsdag brievenbuspakket is op compacte wijze samengesteld, waarmee we de verzendkosten laag houden. De reguliere postbodes nemen het mee tijdens hun briefrondes, zodat er geen speciale koerier voor langs hoeft te komen. Maak een succes van 27 april met het Koningsdag brievenbuspakket!

Brievenbuspakket Koningsdag: een hoezeetje voor de koning!

Kleedjesmarkten, overvolle grachten en goed gevulde stadspleinen. Voor sommigen is de drukte op Koningsdag wat overweldigend, waardoor ze er de voorkeur aan geven om thuis te blijven. Ouderen raken mogelijk overprikkeld, terwijl er ook mensen zijn die überhaupt niet tegen drukte kunnen. Het brievenbuspakket voor Koningsdag biedt voor die doelgroep uitkomst. Het Koningsdag brievenbuspakket bevat verschillende lekkernijen, die razend populair zijn onder klanten van de Zuivelhoeve.

Stuur het brievenbuspakket voor Koningsdag tijdig op naar degene die je lief hebt, zodat de doos niet te laat komt. Volg het bezoek van Willem Alexander, Maxima, Amalia, Alexia en Ariane op de voet voor de televisie, terwijl het Koningsdag brievenbuspakket wordt uitgepakt.

Snacks die een succes maken van Koningsdag

De Zuivelhoeve heeft de collectie met Koningsdag brievenbuspakketten sterk uitgebreid in de voorbije periode. Momenteel wachten er liefst 11 verschillende dozen op je om verzonden te worden naar jouw thuisadres of die van iemand anders. Het uitlichten van alle opties is ietwat tijdrovend, waardoor we ons beperken tot een drietal pakketten dat kan rekenen op veel lof:

  • Hollands | Brievenbus: natuurlijk mag het Hollandse borrelpakket niet ontbreken in dit rijtje, want het is tenslotte Koningsdag! Ontvouw je dit pakket, dan zul je twee heerlijke kazen verwelkomen, een gedroogde worst, nootjes en drop! Daar kom je de Koningsdag wel mee door.
  • Zoet | Brievenbuspakket: vul jij je buik het liefste met lekkernijen die een zoete smaak hebben? Dan is dit zonder twijfel jouw lievelingspakket! De chocoladepinda’s wisselen zich moeiteloos af met suikerpinda’s, nougat en cuorde di mandorla. Dat wordt een verrukkelijke verjaardag van de koning!
  • Spaans | brievenbus: met een Spaans sprekende vrouw aan zijn zijde, mag ook dit pakket niet ontbreken op de verjaardag van Willem-Alexander. Maar let op, want dit pakket is alleen geschikt voor de liefhebber die van scherp houdt! Zo pikant vond je onze pakketten nog niet eerder!

Koningsdag brievenbuspakket kopen?

Wil jij een Koningsdag brievenbuspakket kopen? Staak je zoektocht dan en bestel hem bij de Zuivelhoeve. Pakketten met orderwaardes van €35,00 worden gratis door ons verzonden, zodat je niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Daarnaast garanderen wij snelle leveringen, waardoor je Koningsdag nooit zonder snacks gepaard zal gaan!