Filters tonen

Brievenbus kraamcadeau

10 resultaten

|
Sorteer op:

Brievenbus kraamcadeau

Een nieuw wondertje op de wereld, dat moet natuurlijk gevierd worden! Wil jij het kraamgezin feliciteren met de geboorte van de baby, maar ben je niet in de gelegenheid om zelf een cadeau te overhandigen? Verras deze kersverse ouders dan met een brievenbus kraamcadeau van de Zuivelhoeve! Dit kraamcadeau bevat de lekkerste delicatessen en past precies door de brievenbus, kortom: de perfecte kraamverrassing!

Een origineel brievenbus kraamcadeau!

Kraamcadeaus zijn natuurlijk altijd lief bedoeld, maar na het zoveelste knuffeltje, speentje, en rompertje is het als nieuwe moeder best lastig om nog heel verrast te reageren. Het is vaak ook erg lastig om een origineel en uniek cadeau te geven tijdens een kraamfeest waar de jonge ouders ook nog daadwerkelijk iets aan hebben. Een ding is in ieder geval belangrijk: met een kraamcadeautje heet je een nieuw leven welkom en daar mag best wel wat aandacht aan worden besteed. Dat kunnen we bij de Zuivelhoeve maar al te goed! Ben jij dus op zoek naar een origineel geschenk? Bekijk dan eens ons brievenbus kraamcadeau.

Na een hectische periode hebben de kersverse ouders wel een momentje van ontspannen en genieten verdiend. Leg deze nieuwe papa en mama goed in de watten met ons Kraampakket vol met de lekkerste delicatessen van de Zuivelhoeve, zoals Lekker Puur sinaasappelsap, 0.0% Vinada wijn, chocoladerotsjes, fruitrozijnen, chocolade melange, zoutjes en een stuk nougat. Met dit pakket heb je alles in huis voor een heerlijke, alcoholvrije borrelavond om het nieuwe leven te vieren!
En als kers op de taart mag een Lekker Knoeien slabbertje voor de kleine natuurlijk ook niet ontbreken.

Kraamcadeau brievenbus: een cadeau zonder de deur open te doen

Een kraamcadeau via de brievenbus kent vele voordelen voor zowel ontvanger als verzender. Zo hoeft de ontvanger niet per se thuis te zijn op het moment dar het pakket geleverd wordt. Des te groter de verrassing als er opeens een cadeautje op de deurmat ligt. Daarnaast betaal je minder verzendkosten en kun je iemand op grote afstand verrassen. Dus wil jij zonder stress een leuke verrassing voor de geboorte van een kleintje op de kop tikken? Dan ben je bij de Zuivelhoeve aan het juiste adres!

Brievenbus cadeau voor geboorte bestellen

Wil jij iemand een origineel kraamcadeau geven? Bestel ons brievenbus kraamcadeau dan gemakkelijk via onze website of kom langs in een Zuivelhoeve winkel bij jou in de buurt voor advies op maat.