Filters tonen

Brievenbus cadeau noten

10 resultaten

|
Sorteer op:

Brievenbus cadeau noten

Verras iemand met een smaakvol brievenbus cadeau, gevuld met de lekkerste noten van de Zuivelhoeve. De omvang van de doos is dusdanig beperkt, dat het brievenbus cadeau met noten door dezelfde gleuf past als de plaatselijke courant en enveloppen. De Zuivelhoeve hoeft daarom geen dure koeriers op pad te sturen, maar schakelt de helpende hand in van postbodes. Daarmee houden we de kosten van je cadeau voor een ander laag en houden we het leuk!

Het brievenbus cadeau met noten doet het goed, ongeacht de situatie. De noten smaken net zo goed op iemands jubileum of verjaardag als na een gedenkwaardige bruiloftsdag of turbulente verhuizing. Bemachtig hier je favoriet!

De noten uit de brievenbuspakketten

Noten smaken het beste als je ze eet naast delicatessen met een andere structuur of smaak. Daarom vullen we iedere brievenbus cadeau nooit alleen maar met noten. Welke noten je in de afzonderlijke pakketten vindt, lees je hieronder:

  • Gezouten pinda’s: pinda’s zijn de noten die dat predicaat eigenlijk helemaal niet mogen hebben. Pinda’s zijn namelijk peulvruchten die ondergronds groeien. Aardnoten is dan ook geen zeldzame bijnaam voor deze lekkernij!
  • Pistachenoten: wat pistachenoten echt bijzonder maakt, is dat ze van nature een beetje sociaal zijn. Waarom? De schillen barsten soms open als ze aan de boom groeien. Geen wonder dat het zonlicht de kern enigszins groen doet kleuren!
  • Cashewnoten: cashewnoten zijn maanvormige noten, die op karakteristieke wijze groeit. Cashewnoten groeien aan de onderkant van de vruchten. Dit stukje wordt ook wel bestempeld als de cashewappel. De schil is oneetbaar door zijn giftigheid. Het voorwerk dient dus zorgvuldig te gebeuren!
  • Macadamianoten: De macadamianoot is een van de meest gewaardeerde en kostbare noten ter wereld. Het kost aardig wat kracht om de noot in tweeën te splijten met je tanden, maar de smaak binnenin is een ware beloning voor de echte fijnproever.
  • Chocoladepinda’s: nee, natuurlijk groeien chocoladepinda’s niet in de natuur. Was het maar zo! Maar de chocoladepinda’s maken wel degelijk onderdeel uit van de pakketten die we verkopen bij de Zuivelhoeve. Zoet van buiten, knapperig van binnen!

Brievenbus cadeau met noten kopen?

Kom eens verrassend uit de hoek en koop een brievenbus cadeau met noten voor iemand die het verdient. Alle pakketten met een waarde van €35,00 of meer worden gratis geleverd. Onvoorziene kosten bestaan daarom niet bij ons! Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9 hebben we ons bewezen aan duizenden klanten. De Zuivelhoeve is een expert op het gebied van noten en dat proef je terug in iedere ‘bite’. Zoek daarom je favoriete brievenbus cadeau  uit en laat ook een ander kennismaken met onze kwaliteitsnoten.