Filters tonen

Brievenbus Cadeau Nieuwe Woning

10 resultaten

|
Sorteer op:

Brievenbus cadeau nieuwe woning

Het vinden van een huis is tegenwoordig een hele klus. Daarom is er genoeg reden om iemand te verrassen als hij/zij dan eindelijk dat droomhuis heeft bemachtigd. Ken je iemand die binnenkort gaat verhuizen en een housewarming feestje geeft? Dan kan je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Bij Zuivelhoeve zijn we van alle markten “thuis” met onze originele cadeaupakketten. Verras iemand daarom met een heerlijk Zuivelhoeve brievenbus cadeau voor een nieuwe woning en laat hem/haar zich meteen thuis voelen in het nieuwe nestje!

Cadeau op afstand

Kun je door omstandigheden niet aanwezig zijn op de housewarming? Dan kun je iemand alsnog verrassen met een leuk housewarming cadeau van de Zuivelhoeve! Een brievenbuspakketje kent vele voordelen voor zowel ontvanger als verzender. Zo hoeft de ontvanger niet per se thuis te zijn op het moment dat het pakket geleverd wordt. Des te groter de verrassing als er opeens een cadeautje op de deurmat ligt. Daarnaast betaal je als verzender over het algemeen minder verzendkosten voor een brievenbuspakketje en kun je ook iemand op grote afstand verrassen. Kortom: win-win!

Een nieuwe woning inwijden met een borrel!

Bij een nieuw huis hoort natuurlijk ook een cadeautje: origineel of praktisch, hip of handig? Een ding is zeker: een huis is pas echt ingewijd met na geslaagde housewarming borrel. Een brievenbus borrelpakket is dus het ideale cadeau voor de nieuwe woning eigenaars!

Met het Brievenbuspakket Borrelgenot van de Zuivelhoeve haal je alle klassiekers in huis voor een geslaagde housewarming. Van de heerlijke smaak van pistachenoten, het zoete vijgenbrood met amandel en de smaakvolle kruidenkaas van de boerderij, tot de Spaanse fuet, gezouten cashewnoten en groene olijven. Dit pakket is perfect om de nieuwe huiseigenaren te laten ontspannen na een stressvolle periode van verhuizen en tegelijkertijd te trakteren op een gezellige borrel met vrienden en familie.

Ben je op zoek naar een ander soort brievenbus cadeau voor een nieuwe woning? Bekijk dan hier de rest van onze borrelpakketten.

Nieuwe woning brievenbus cadeau bestellen

Wijn, speciaal bieren, kaas, worst, noten… de keuze is reuze en daarmee niet altijd gemakkelijk om te maken. Niet getreurd, wij helpen je hier maar al te graag bij! Bestel gemakkelijk een van onze kant en klare brievenbus cadeaus voor een nieuwe woning via de website of kom langs in een van onze Zuivelhoeve winkels en stel samen met ons personeel een brievenbuspakket naar samen dat helemaal naar wens is!