Filters tonen

Brievenbuspakketje

9 resultaten

|
Sorteer op:

Zuivelhoeve brievenbuspakketje

 

Op zoek naar een brievenbuspakketje van de Zuivelhoeve om je favoriete collega, beste vriend of lieve familielid mee te verrassen? Onze borrelpakketten voor in de brievenbus bevatten voor ieder wat wils. De pakketten worden zorgvuldig klaargemaakt door onze kwaliteitsmeesters en bevatten jonge of oude kaas, zoetwaren, worst, tapas en vers gebrande noten – rechtstreeks van de bron en uiteraard van de hoogste kwaliteit.

Ons assortiment borrelpakketten

Met een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenlandse kazen, zoetwaren als nougat, studentenflikken en pindarotsjes, gedroogde worsten, olijven en vers gebrande notenmixen bieden wij zorgvuldig geselecteerde pakketten aan die aan de wensen voldoen van al onze klanten. Bovendien zijn al onze pakketten alcoholvrij. Mocht je toch andere wensen hebben of stel je bij voorkeur zelf een pakket samen? Dan raden wij je aan contact op te nemen met een lokale winkelier.

Een brievenbusborrel cadeau!

De Zuivelhoeve levert borrelpakketten per post voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Op onze site vind je allerlei pakketten, variërend gebaseerd op het land van herkomst van de producten tot borrelpakketten speciaal voor feestdagen, afhankelijk van het seizoen. Op zoek naar een cadeau voor partners of personeel? Naast onze gebruikelijke borrelpakketten bieden wij ook cadeau- en relatiepakketten aan voor bedrijven. Neem daarvoor contact met ons op of voeg de gewenste pakketten direct toe aan een offerte via de productpagina.

Jouw borrelpakket in de brievenbus

Onze borrelpakketten worden geleverd in dozen van A4-formaat en passen zodoende door elke brievenbus in Nederland. Handig! Hierdoor hoeft de ontvanger, jijzelf of degene die je wil verrassen, niet thuis te zijn. Daarnaast zijn onze brievenbuspakketten voorzien van een Track&Trace code, zodat de ontvanger altijd op de hoogte is van de voorgang van de bestelling.

Zuivelhoeve’s brievenbuspakketje

Kwaliteit staat voorop bij het samenstellen van onze borrelpakketten. Zo worden de kazen pas gesneden op moment van verzending en komen al onze producten rechtstreeks van de bron. Zo zorgen wij ervoor dat jouw pakket volledig naar jouw wens wordt geleverd!