Filters tonen

Zuivelhoeve Borrelplank

19 resultaten

|
Sorteer op:

Zuivelhoeve borrelplank

Wil jij jouw visite komend weekend verblijden met lekkernijen waar kwaliteit de boventoon voert, maar weet je niet zo goed wat je op tafel moet zetten? Denk dan eens aan een Zuivelhoeve borrelplank. De Zuivelhoeve borrelplank is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een waar begrip in Nederland, doordat ons bedrijf uitgroeide van lokale onderneming tot toonaangevende winkel in diverse steden.

Iedere Zuivelhoeve borrelplank ligt vol met kazen met diverse rijpingsperiodes, worsten met een excentrieke smaak en noten die op heerlijke wijze gekruid zijn. Het leuke aan de Zuivelhoeve borrelplank is dat je zelf kiest welke delicatessen overheersen, waardoor jij de controle houdt over je borrelavond. Schaf nu jouw Zuivelhoeve borrelplank aan in onze webshop of bezoek één van onze vestigingen.

Borrelpakket Zuivelhoeve: keuze te over

Wie kiest voor een borrelpakket van de Zuivelhoeve, heeft genoeg te kiezen in onze webshop. Heb je een voorliefde voor de mediterrane keuken en wil je dit tot uiting laten komen op je borrelavond met vrienden? Hier ga je hoe dan ook in slagen met de Spaanse borrelbox. De Spanjaarden zijn -net als jij- dol op ‘tapas’ en zitten graag rond de tafel bij te kletsen met vrienden, terwijl ze genieten van de lekkerste hapjes. Dit borrelpakket van Zuivelhoeve bevat o.a. amandelen met een Spaanse ‘touch’, knapperige aardappelchipjes en dipstokjes die extra lekker proeven met de meegeleverde aioli. Een borrelbox met van alles wat, een plank waar ‘Italia’ de dienst uitmaakt of een pakket met biertjes of wijntjes behoren eveneens tot onze mogelijkheden.

Het Zuivelhoeve borrelpakket: klein begonnen, groot geworden

Inmiddels smult heel Nederland van het Zuivelhoeve borrelpakket, maar er was een tijd dat de Zuivelhoeve borrelplank vooral in de omgeving van Twente bekend was. 40 jaar geleden begon de Zuivelhoeve namelijk als bescheiden boerderijwinkeltje, waar de lokale bevolking rondom Hengelo en Enschede kwam om unieke producten te halen. In eerste instantie kwamen zij met name voor producten als kwark en yoghurt, enkele jaren daarna voegden ze kaas toe aan het winkelmandje voor hun Zuivelhoeve borrelpakket.

De lekkere hapjes voor op de Zuivelhoeve borrelplank vielen dusdanig goed in de smaak, dat de vraag zich uitbreidde naar andere delen van het land. Om het assortiment te verrijken, zochten we producenten die dezelfde kernwaarden nastreven als wij, zodat de kwaliteit op iedere Zuivelhoeve borrelplank gewaarborgd blijft.

Online of offline bestellen

Ben je voldoende overtuigd van de Zuivelhoeve borrelplank? Doe dan een online bestelling in onze webshop of kom langs bij één van onze winkels. De laatste optie adviseren we je vooral als je nog wat extra uitleg wilt krijgen over de diverse hapjes die aan het borrelpakket toegevoegd worden, de eerste optie volstaat als je voor gemak wilt gaan. Houd er wel rekening mee dat je alsnog naar de winkel dient te komen om hem op te halen, aangezien we de versheid anders niet garanderen kunnen. Bij de borrelbox hoef je niet per sé langs te komen.