Filters tonen

Zoete borrelplank

Enig resultaat

|
Sorteer op:

Zoete borrelplank

Een lekkere borrelplank is natuurlijk een feestje, extra belangrijk is dat er dan ook voor ieder wat wils op ligt. Vaak is een borrelplank hartig, maar heb je al eens gedacht aan de echte zoete kauwen onder ons? Een zoete borrelplank is namelijk voor heel veel mensen ook een groot feest. Leg je plank vol met de lekkerste zoete producten en maak een heerlijke borrelplank die zoet is in plaats van hartig!

Een beetje anders dan normaal hoeft namelijk lang niet altijd verkeerd te zijn. Ook tijdens het samenstellen van een lekkere borrelplank is dit natuurlijk het geval. Toch hoor je een zoete borrelplank niet zo heel vaak voorbij komen. Eigenlijk best wel een beetje gek vind je niet? Want hoe veel zoete kauwen kan je blij maken met zo’n heerlijke borrelplank? Wij van Zuivelhoeve vinden in ieder geval dat het prima kan. Laat je inspireren door de lekkerste tips!

Inspiratie

Maar wat leg je dan op zo’n zoete borrelplank? Dat is dan de vraag. Want waar je een hartige borrelplank kan vullen met verschillende kazen, droge worst en hartige tapas ligt dit in bij een zoete borrelplank natuurlijk wel een beetje anders. Toch zijn er ook in dit geval meer dan genoeg lekkere opties. Zo kan je gaan voor de lekkerste producten met chocola zoals pindarotsjes en chocolade rozijnen. Het leuke aan deze producten is dat we ze verkopen in verschillende kleuren chocola, dat kan zorgen voor een speelser effect. Ook nougat, karamel en gekarameliseerde noten mogen natuurlijk niet worden vergeten. Verder is een lekker koekje zoals de Siciliaanse cuores ook een goede aanvulling op je plank. Meer dan genoeg producten om een heerlijke borrelplank mee te vullen dus!

Kant en klare borrelplank

Wij zouden Zuivelhoeve niet zijn als we ook niet alvast een lekkere kant en klare zoete borrelplank voor je zouden hebben gemaakt. Want hoe fijn is het om soms even niet na te hoeven denken over de lekkerste combinaties, maar gewoon te kunnen genieten van wat een ander met veel liefde voor je heeft uitgedacht en gemaakt?! Daarom hebben wij bij Zuivelhoeve de ‘Voor de zoete liefhebbers’ borrelplank. Vol met de lekkerste producten voor de echte zoete liefhebbers onder ons.

Zuivelhoeve winkels

Het kan zo zijn dat je niet helemaal blij bent met de samenstelling van de Zuivelhoeve zoete borrelplank of je graag nog meer inspiratie voor een lekkere borrelplank met zoet wil. Ga dan naar onze website of breng een bezoekje aan een van onze winkels waar onze ondernemers voor je klaar staan met veel passie en tips voor jouw perfecte borrelplank!