Filters tonen

Borrelplank XXL

14 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelplank XXL

Kies een keer voor een borrelplank xxl om groots te genieten! Verwacht je veel mensen die met je mee gaan smullen? Dan is het nodig dat je groots uitpakt met de borrelplank xxl zodat er voor iedereen genoeg is. Voor een goed gevulde borrelplank raden wij je aan, de borrelplank xxl! Een extra grote plank, voor extra veel gasten en extra veel gezelligheid!

Welke kaas op de borrelplank?

Als je een grote borrelplank maakt, in dit geval in het formaat xxl, dan is het belangrijk dat er veel keuze is voor je gasten en dat er ook genoeg van alles is zodat niemand iets te kort komt. Nu kun je op een borrelplank van alles doen. Kazen zijn natuurlijk wel een must, die heb je van jong tot oud tot allerlei verschillende buitenlandse kazen en dan heb je ook nog het verschil in koe, geit of schapenkaas. Belangrijk in zo’n geval is dat je kiest voor iets dat toegankelijk is voor iedereen. Zo is het makkelijk om te kiezen voor een jong belegen kaas aangezien veel mensen daarvan houden. Om nog meer keuze te geven voor je gasten zou je nog een lekkere oude kaas erbij willen doen. Zo heb je voor de categorie mensen die van jonge kaas houden en van oude kaas in ieder geval al iets op de plank liggen wat ze lusten. Daarnaast is een camembert ook altijd mooi en erg lekker op een borrelplank. Kies dan voor een smaakvolle roombrie. Deze camembert bevat geen blauwschimmel en heeft ook geen rode korst. Verder is de kaas erg mild en zacht waardoor die erg toegankelijk is voor iedereen.

Heb je dus een verjaardag, een buurtfeest, een slagingsfeest of gewoon een feest waar je veel gasten verwacht? Twijfel dan niet en kies direct voor de xxl borrelplank. De plank is namelijk makkelijk samengesteld en bedoeld voor grote partijen waarbij er voor iedereen wat lekkers tussen zit.

Worsten voor op de kaasplank

Worst is iets wat iedereen wel lust en lekker vindt. Daarom is het een erg goede keuze voor op je plank als je een grote borrelplank wilt maken. Je kunt kiezen voor Hollandseworst, lekkere grillworst of metworst. Maar ook zijn Franse worsten erg lekker om het iets specialer te maken. Je hebt bij ons in de winkel Franse worst van wild zwijn maar ook met lekker toevoegingen als blauwe kaas, knoflook, walnoot, Provençaal maar ook de naturel variant. Daarnaast kun je ook kiezen om de Spaanse Fuet en je plank toe te voegen. Deze hebben wij ook in lekkere varianten met zwarte peper, mosterd, knoflook, hazelnoot en een mooi minivariant.

Extra toevoegingen voor een grote borrelplank

Natuurlijk zijn er nog veel en veel meer mogelijkheden om je borrelplank zo groot mogelijk te maken. En je kunt je borrelplank zo groot maken als dat je zelf wilt. Je kunt natuurlijk ook nog allerlei soorten vis toevoegen aan je plank, of verschillende soorten fruit, maar ook olijven, chips, chocolade en allerlei soorten nootjes. Kortom, je kunt je borrelplank zo groot en mooi mogelijk maken als je zelf zou willen!

Naast onze standaard borrelplank xxl is het ook mogelijk zelf je borrelplank xxl samen te stellen in onze webshop of in een van onze Zuivelhoeve winkels. Vraag naar de mogelijkheden!