Filters tonen

Vegan borrelplank

3 resultaten

|
Sorteer op:

Vegan borrelplank

Bij jij veganistisch? Dan is een vegan borrelplank echt iets voor jou! Plantaardig eten wordt steeds populairder, je ziet plantaardige producten steeds meer in de winkel en er worden met de dag meer mensen veganistisch. Maar als veganist wil je natuurlijk nog wel lekker kunnen genieten van een borrelplank. Daarom heeft Zuivelhoeve de mogelijkheid om een samen te stellen. Wij als fijnproevers weten ook voor veganisten de perfecte vegan borrelplank samen te stellen en staan klaar om je te helpen! Heerlijk om te delen met vrienden, familie, of misschien gewoon voor jezelf. Dus kom langs in een van onze winkels en scoor jouw vegan borrelplank!

Hoe maak je een borrelplank vegan?

Veganistische producten zijn producten waarbij er geen dieren gebruikt zijn tijdens de vervaardiging van het product. Dit geldt ook voor het gebruik van ingrediënten en hulpstoffen of het gebruik van dieren op welke manier dan ook.

Omdat kaas van melk van dieren gemaakt wordt, zul je deze niet terugvinden op een vegan borrelplank. Maar hiervoor hebben wij de oplossing! Wij hebben namelijk vegan kaas. Deze kaas bevat geen melk of stremsel. Maar hoe wordt vegan kaas dan gemaakt?’.  Vegan kaas wordt gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten. In de meeste gevallen is dit een mix van kokosolie, aardappelzetmeel, rijst, amandelen, sesamzaad en cashewnoten. Hierdoor is het mogelijk om te genieten van blokjes (veganistische) kaas op de vegan borrelplank.

Wij hebben veganistische kaas in verschillende smaken, namelijk; komijn, truffel, mosterd en geit. Hier kun je dus heerlijke blokjes van maken voor op de plank. Naast veganistische kazen hebben wij ook de allerlekkerste noten voor op de vegan borrelplank. Denk bijvoorbeeld aan: paranoten, walnoten, hazelnoten, cashewnoten, pecannoten, macadamianoten en nog veel meer!

Groenten en fruit is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een vegan borrelplank, maar groenten en fruit doen het erg goed bij de borrel. Niet alleen om zo van te snoepen, maar ook lekker om te dippen in een van onze heerlijke dipsauzen. Ook ben je bij ons aan het goede adres voor de lekkerste crackertjes voor op de plank, die natuurlijk niet mogen ontbreken. Daarnaast is een heerlijke tapenade voor op de vegan borrelplank een finishing touch.

Zuivelhoeve veganistische borrelplank

Maar wat maakt de vegan borrelplank van de Zuivelhoeve zo speciaal? Naast de ruime keus aan lekkere delicatessen in de winkel denken wij ook met je mee om een zo keurig mogelijke vegan borrelplank te verzorgen. Door de mensen in de winkel goed op te leiden door middel van cursussen en proverijen, bieden wij jou als klant de beste service!