Filters tonen

Vega borrelplank

4 resultaten

|
Sorteer op:

Vega borrelplank

Ben je op zoek naar lekkere vegetarische borrelhapjes voor een feestje of gewoon tussendoor? Probeer dan eens de vega borrelplank van de Zuivelhoeve. Vegetarisch eten wordt steeds populairder: je ziet steeds meer vegetarische producten in de winkel en met de dag worden er meer mensen vegetarisch. Daarnaast draagt vegetarisch eten ook nog eens bij aan een goede en gezonde leefomgeving!

Als vegetariër wil je natuurlijk ook lekker kunnen genieten van een borrelplank. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een vega borrelplank naar wens te laten samenstellen. Wij als fijnproevers weten ook voor vegetariërs de perfecte vegetarische borrelplank samen te stellen en staan klaar om je te helpen! Heerlijk om te delen met vrienden, familie of misschien voor jezelf. Kom dus snel langs in een van onze winkels en scoor jouw vega borrelplank!

Hoe maak je een borrelplank vega?

Als je vegetariër bent, betekent dat dat je geen dierlijk vlees, gevogelte of vis eet.
Maar, wat veel mensen niet weten, is dat het stremsel in de meeste kazen ook van dierlijke oorsprong is. Stremsel zorgt ervoor dat de kaas een vastere structuur krijgt en is dus een belangrijk element in de kaas. Een groot deel van de kazen op de borrelplank zijn dus niet vega, ook al denken de meeste mensen dat vaak wel.

Dat betekent gelukkig niet dat je als vegetariër nooit meer kan genieten van een heerlijk blokje kaas, want speciaal voor alle vega kaasliefhebbers hebben wij vegetarische kazen die zijn gemaakt met microbieel stremsel. Normale kaas of vegetarische kaas? Het verschil is haast niet te proeven tussen normale kaas en vegetarische kaas! Wil jij jouw vega borrelplank voorzien van een heerlijk stukje kaas? Kies dan bijvoorbeeld voor onze vegetarische kruidenkaas van boer Slob of bekijk onze vegan kazen.

Naast kaas hebben wij nog veel meer andere vegetarische delicatessen binnen ons assortiment om jouw borrelplank compleet te maken. Jouw borrelplank wordt een feestje voor het oog met onze heerlijke groene olijven, nootmelange en pindarotsjes. Natuurlijk mogen de Zuivelhoeve crackers en dipstokjes ook niet ontbreken op de borrelplank. Voorzie jouw borrelplank tot slot van een frisse tapenade of dipsaus als finishing touch!

Zuivelhoeve vega borrelplank

Naast de ruime keus aan lekkere delicatessen in de winkel, staat ons personeel altijd voor je klaar om een vegetarische borrelplank samen te stellen op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Vegetarisch borrelen begint bij Zuivelhoeve!