Filters tonen

Valentijn borrelplank

13 resultaten

|
Sorteer op:

Valentijn borrelplank van de Zuivelhoeve

Valentijn is de perfecte gelegenheid om iets speciaals te doen voor je geliefde. Wat is er nu leuker dan samen genieten van een heerlijke Valentijn borrelplank van de Zuivelhoeve? Onze Valentijn borrelplank is samengesteld met de allerlekkerste producten uit onze kaasafdeling. Van jonge kaas tot oude kaas, je vindt van alles op onze Valentijn borrelplank. Naast kaas zijn er ook lekkernijen als chocolade pinda rotsen, kaasvlinders, Spaanse fuet en nog veel meer lekkernijen van de Zuivelhoeve te vinden, waardoor de Valentijn borrelplank niets te kort komt!

Waarom een Valentijn borrelplank van de Zuivelhoeve?

Onze Valentijn borrelplank is niet alleen lekker, maar ook nog eens heel origineel. Wij vinden dat iets lekkers geven een perfecte manier is om elkaar te verrassen. Of je nu thuis wilt genieten van een gezellige avond of op pad gaat voor een romantisch uitje, onze Valentijn borrelplank maakt het compleet.

Een groot voordeel van de borrelplank is dat hij gemakkelijk te bestellen is. Je kunt hem gewoon online bestellen en wij zorgen dat hij bij jouw geliefde thuisbezorgd wordt. Zo hoef je de deur niet uit en kun je direct beginnen met genieten.

Naast de ontzettend leuke en originele Valentijn borrelplank van de Zuivelhoeve kun je bij ons ook terecht voor andere ontzettend leuke en lekker cadeaus. Wij hebben namelijk een groot assortiment aan lekkere wijnen wat leuk is om te geven op de dag van de liefde! Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf iets lekkers voor hem of haar in elkaar te laten zetten.

Voor hem of haar.

Naast het feit dat onze Valentijn borrelplanken lekker en origineel zijn, zijn onze Valentijn borrelplanken ook nog eens goed betaalbaar. We hebben drie verschillende pakketten met verschillende producten. Het pakket voor haar bevat een fris wijntje en het pakket voor hem bevat een lekker Zuivelhoeve biertje. De keuze in de pakketten is reuze, zo hebben wij voor ieder wat wils voor een klein bedrag of een wat groter bedrag. Wacht niet langer en bestel nu jouw Valentijn borrelplank van de Zuivelhoeve vol met lekkers en geniet samen met je geliefde van een romantische avond.

Maak van jouw Valentijn borrelplank iets extra bijzonders door aan jouw pakket een persoonlijk kaartje te doen met een leuke boodschap. Zo maak je van jouw Valentijn borrelplank een uniek en onvergetelijk cadeau.

Bestel nu jouw Valentijn borrelplank van de Zuivelhoeve en geniet samen met je geliefde van een romantische avond vol lekkere kaas en andere lekkernijen!