Filters tonen

Uitgebreide borrelplank

14 resultaten

|
Sorteer op:

Uitgebreide borrelplank

Bij de Zuivelhoeve kun je met alle delicatessen die er te vinden zijn, een uitgebreide borrelplank maken. Zo kun je gaan voor een kleine borrelplank wanneer je met weinig gasten bent, of je gaat voor een uitgebreide borrelplank als je meer gasten verwacht. Onze vers bereide borrelplanken zijn af te halen bij de Zuivelhoeve winkel bij jou in de buurt. Daarnaast bieden wij ook de optie borrelboxen te bestellen waarmee je zelf thuis een fantastisch uitgebreide borrelplank in elkaar zet.

Hoe maak je een uitgebreide borrelplank

Een uitgebreide borrelplank kan uit allerlei verschillende delicatessen bestaan. Hierbij kun je denken aan: kaas, worst, fruit, noten, hapjes, maar ook allerlei andere lekkernijen. Door de talrijke mogelijkheden kun je een borrelplank zo uitgebreid maken als dat je zelf wil. Naast de heerlijke delicatessen op de borrelplank mag een lekker glas wijn of een heerlijk flesje bier zeker niet ontbreken. Met deze lekkernijen weet jij een uitgebreide borrelplank compleet te maken.

Unieke borrelplank

Een borrelplank is geen borrelplank zonder kaas. Daarom zie je op de plank vaak verschillende soorten kazen terug. Aangezien er zo veel verschillende soorten kaas zijn, kun je op die manier een uitgebreide borrelplank maken.

Hollandse kaas doet het vaak erg goed op een borrelplank. Je hebt ze in verschillende leeftijden van jong tot oud. De een houdt van een lekker zacht romige blokje kaas op de plank, wanneer de andere weer houdt van een lekkere oude brokkel kaas.

Naast de Hollandse kazen passen buitenlandse kazen het ook erg goed op een uitgebreide borrelplank. Zo mag een heerlijk stukje Franse roombrie niet ontbreken op jouw uitgebreide borrelplank, deze heerlijk milde kaas wordt het meest gegeten in Nederland op de borrelplank. Naast roombrie heb je nog veel meer overheerlijke Franse kaasjes. Van verschillende camemberts tot de lekkerste blauwaders. Blauwader kaasjes, denk hierbij aan Bleu d’Auvergne, Roquefort Papillon of Saint Agur zijn niet te missen op de perfecte kaasplank. Je hebt blauwe kazen in milde varianten en in pikante varianten zodat er voor iedereen iets lekkers bij zit.

Hoe maak je de uitgebreide borrelplank compleet

Naast kaas vind je ook altijd de lekkerste worsten weer terug op de kaasplank. Je hebt bijvoorbeeld: Hollandse worst, Franse worst, Italiaanse worst, Spaanse fuet en metworst.

Bij de Zuivelhoeve kun je terecht voor deze worsten. Geniet bijvoorbeeld van de lekkere Twentse metworst voor op de uitgebreide borrelplank, of van heerlijke verse grillworsten met kaas. Een lekkere Spaanse fuet doet het ook altijd goed, deze hebben wij in naturel maar ook met verschillende soorten kruiden. Mocht je daar niet van houden, of ben je opzoek naar nog iets anders lekkers, dan kun je ook nog kiezen voor onze Franse worsten. Hiermee maak jij je uitgebreide borrelplank compleet!