Filters tonen

Tapas borrelplank

11 resultaten

|
Sorteer op:

Tapas borrelplank

Natuurlijk heeft lekker kokkerellen wat gezelligs als je bezoek verwacht, maar bij een groot gezelschap sta je altijd langer in de keuken dan je wil. De tapas borrelplank van de Zuivelhoeve is daarom de perfecte oplossing. Met een tapas borrelplank maan je de knorrende magen tot stilte en de gezelligheid hoeft er niet door onderbroken te worden. De tapas borrelplank staat ook nog eens erg knus op de bijzettafeltjes! Dat wordt smullen.

De tapas borrelplank is verkrijgbaar in dozen bij de Zuivelhoeve, maar je kunt er ook een plank bij krijgen. Je beslist zelf of je de plank in bruikleen neemt (tegen een borg) of je hem houdt. Bestel hier je favoriet!

Waarom een tapas borrelplank bestellen?

Een tapas borrelplank van de Zuivelhoeve doet de mond van je gasten wagenwijd openstaan. Van verbazing én lekkere trek. Onze planken liggen vol met zoveel lekkernijen, dat je niet weet waar je de aanval moet openen. Onze delicatessen zijn met liefde bereid en dat proef je terug in elk stukje dat op de tapas borrelplank ligt.

Ben je breed georiënteerd qua smaak, dan is een tapas borrelplank helemaal het einde voor jou. De Zuivelhoeve heeft alle leden van het smakenpalet verwerkt in de delicatessen. Zoet, zuur, zout, bitter of umami: de smaken verenigen zich op jouw tapas borrelplank!

Voor de gemakkelijke organisator van feesten en partijen, is de tapas borrelplank eveneens perfect. Je stalt uiteenlopende lekkernijen uit op een feestelijke borrelplank. Met wat extra handjes van je partner of dochter, is het zo uitgeserveerd! En er is niemand die met een hongerig gevoel huiswaarts gaat.

Borrelplank tapas: de Spaanse stijl

’s Zomers plaatsnemen op een zonovergoten terras met een borrelplank vol tapas voor de neus: dat is de manier hoe de Spanjaarden het graag zien. Spanjaarden zijn gewend om relatief laat aan tafel plaats te nemen voor het avondmaal en daarom strijken ze aan het einde van de middag graag neer om alvast een bodempje te leggen voor de glaasjes sangria die ze drinken.

In Spanje wordt de borrelplank met tapas vaak aan de bar genuttigd. De ober van dienst legt de hapjes rechtstreeks vanuit de vitrine op de tapas borrelplank. Tortilla de patata, gamba’s a la plancha, olijven, tortilla, jamon ibérico of montaditos: de Spanjaarden lusten er wel pap van.

Tapas borrelplank kopen?

Wil jij ook zo’n tapas borrelplank kopen voor aankomend weekend? Kom hem dan nu bij de Zuivelhoeve bestellen! Met een 9 als gemiddelde beoordeling gooien we hoge ogen onder onze klanten. Daarnaast worden onze producten verzonden vanuit de winkel bij jou in de buurt, waardoor je ‘lokaal’ steunt. Tapas borrelplanken met een waarde van €35,00 of meer worden ook nog eens gratis verzonden, waardoor je niet voor extra kosten komt te staan. Bestel nu je favoriete tapas borrelplank bij de Zuivelhoeve!